[直覺塔羅占卜] 你問我答 [18年10月號]

524 回覆
13 Like 2 Dislike
20歲 男
等左個ex五年,想問下係咪時候放棄?
19歲男 開學識咗班同學,感覺好似成日都會同佢地有啲小爭執,想問下可以點樣改善自己同佢地既關係或者係相處方式?Thx
24歲 女,拍左拖差唔多一個月
同男朋友之後發展會點?佢點睇我?
Thx
24歲女
近排識左個細我五年嘅男仔,想問下同佢有冇發展嘅可能?
Thanks大師
19歲 女
我近排鍾意左個男仔, 想睇下同佢有冇機會發展
18歲,女
請問我嚟緊有冇機會拍拖?
感謝大師!
19歲 男
我近排鍾意左個女仔, 想知道有冇機會發展
你好,想問下同ex仲有無機會,我係絲。
謝謝。
唔該晒你呀巴打
但而家變左我開始對佢淡,唉個心好亂。

簡單占卜只睇三個月,你未來三個月裡面,愛情會有些微進展,你遇到嗰位心儀對象,對你都有啲興趣,但雙方都處於互相了解中,未會有任何行動往。

======================================
❤️ [詳細占卜] 或學 [直覺塔羅],歡迎隨時聯絡我。
✅ Please Follow->https://instagram.com/spirinatural
⚠️ 留言規格請先看清楚#1
⭕️ 塔羅班時間日期在#1
======================================

跟據你哋依家嘅情況,預測嚟緊三個月裡面,你哋會停留喺同事關係,未見有任何進展。

✅ Please Follow->https://instagram.com/spirinatural

跟據你依家嘅情況,嚟緊嗰三個月裡面,存在可出pool嘅機會,雖然機會唔算高,但你可以去試。

其實最重要始終都係你個心,假如你係對人有意思嘅,你可以有好感嗰陣時,就已經大大方方咁,向對方講出你嘅感覺,話俾佢聽你欣賞佢,而唔係去到忍唔住嗰刻,先至跪地求愛。

一路都同一個男仔keep住每日傾計,想問下同佢會唔會有發展機會?

出年成功入到想入既藝術院校機會大唔大?
Thanks

跟據你依家嘅情況,未來一個月裡面,都未有工返,同埋成件事都急唔嚟,你FG嗰科係咪好冷門,又或者已經過咗招聘嘅高峰期喇。

其實就算係天註定,都要睇你哋嘅做化,始終肯唔肯接受一個人,都係由自己嘅自由意識來決定。

出年1月考試,請問成功入到想入既藝術院校機會大唔大?
Thanks
收到!唔該曬大師
21歲男
想問身邊嘅朋友知道我黑歷史之後會唔會疏遠我?
24歲 女
想知另一半會幾時出現
單身左好耐....可能係上一段既影響 失去左信心 到宜家都冇拖拍
最近對個新識嘅groupmate有好感,想問下佢對我嘅感覺係點?
Thanks
23歲,男性。請問來緊3個月會唔會有拍拖機會。唔該晒大師!
20歲,男。
想問下同最近傾翻計嘅舊同學有冇可能發展落去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞