香港新聞自由已死 資訊正式封鎖

539 回覆
4792 Like 101 Dislike
發覺連登成日有人想抹黑香港傳媒

http://lih.kg/bGqxJS

蘋果今日日報好似無講?
你覺得昨晚有成功?

反對意見就係五毛

不聽反面意見,甚至妖魔化反對你做法嘅人,你同共產黨有咩分別?

忠言係逆耳,但意見比完,你唔聽我都無辦法
點會呢,大大封請願信,仲要圍足你領事館一晚,美國仲唔俾香港人感動到,揚威國際啦今次
美國有曬理由,出師有名喇
啱。呢個唔關你拎邊本passport既事,而係你有冇真心鍾意過香港呢個家。97前我地享有既,已經所淨無幾。

而家呢個城市窮得只淨低錢,
仲要錢都畀中共拎晒去撲水打質易戰,
口講倒共,但香港人身體力行咁日做夜做去幫呢件米田共抵美。

明眼人一睇都知,係打貿易戰而用既真銀,唔通真係「明日大愚」咩。
新聞、時事評論都甚少提及呢點。

香港人,醒下啦。人地各國齊心對抗中國,至憎中共既香港人竟然不為所動。雖然明知香港係畀人夾粗黎上,唔通真係瞓喺度畀你任劏咩?

新聞封鎖左,要靠我地自己去傳遞!
本應可以建國 就係差傳媒唔開live
屌你老母, 連hk01今朝六點都有更新,樓主講無人報
蘋果都唔見有講
之前山竹都感覺到啦
明明好多人比樹軋親/死 新聞報都無報

上水有單泳池門口比樹軋到無呼吸脈搏,救生員衝左出黎救番 我放相報料都無撚應過我

新聞都死左架啦
蘋果我屌你老母
隨便GOOGLE下都有
何來新聞封鎖
收皮啦
咁大陣仗都唔係頭版?
咁細規模 想寫幾多
規模同雨革差咁遠仲話少字
大佬呀,得返一個人仲想打幾多字呀
大陸收返香港咁大件事都可以
有咩唔得
我指係個app under 日報搵唔到 唔好咁敏感
咁成為咗未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞