突發。美國牧師bob到美領撐港獨聯

532 回覆
1640 Like 17 Dislike
我都覺得要有美國公民出事先得
最好香港人樣但原來揸綠卡 伏鳩啲警犬
睇個記者被拒入境都出左聲喇
我覺得啲內容都仲可以改改
篇野仲係講緊啲眾所鳩知 唔好信中共blah blah blah
其實都未到帶到去關美國利益事
如果講到香港送左一萬億俾大陸
會令佢有多啲籌碼同美國玩=損害緊美國利益

我諗就算係一萬億 對美國佬都算大數字掛 又唔知佢地收到風未
做個整合

你要上到trending就要炒到個hashtag上火星
不停tweet retweet comment

大家記得確認你每個tweet/retweet都有#freeHongKong
Twitter 個trending係計有幾多個tweets 用緊個hashtag
想多啲人知嘅 不停tweet/retweet

另外我高度推介大家click入hashtag like/retweet 自己友 好多人冇followers 勁似bot 大家互相follow下都有助傳播

同埋記得tag你想tag嘅人!!!!
侵侵 領事館 cnn 外國記者邊個都好
記得@佢地

講多句fox news係侵侵支持者集中地

#freeHongKong #HongKongPolicyAddress
@realDonaldTrump @USAinHKMacau

上面係基本版

另外仲有其他文宣係晒Twitter 上去撈下啦
偷偷地係uni 啲board 度貼野 /印野周圍放
我打算咁做
一定盡自己一分力
頭一句 who love Hong Kong so much 改一改佢 實畀鬼佬笑
佢重喺道
會陪你地等到領事館開門?
即刻down Twitter幫手推post先
好有心 唔似咁岩經過
牧師有無水飲過落肚
天氣好凍
當年佢守柏林圍牆都係咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞