周潤發捐14億身家,上reddit 首頁

200 回覆
920 Like 14 Dislike
鬼唔知咩 ,識唔識計數?
之前有講,外國傳媒當咗56億台幣做港紙
Hi I am Charity
其實佢意思係如果大陸唔鍾意佢唔搵佢 咁佢咪當做少啲野囉 而唔係邊個搵佢都拒絕咁解 呢度啲人英文又唔識 法律又唔明又鳩問連呢啲位都要入
管理費
Chow Yun-Fat is the big brother of the HK film industry. He is still one of the most respected name in East Asia and the fact that he stood up for his own people when they protest against Beijing makes him even more popular. He risked a lot when he did that when it is so easy to cave at that time. For contrast, see Jackie Chan who is a cock sucker for the CCP.
過下鹹水值錢啲
無呀平時上reddit多,我係喺reddit見到先知,連登又好似無人講咪開po
好人好事應該多人知
奶共奶到全世界都知佢幫共產黨含撚
發財立品
14億
終於真係實現左中國1人1蚊都有14億
714m 咪7.14 億囉
咁佢都賺唔少外國人錢嘅,唔係都唔會有人識佢
會唔會係發哥身體有事
佢大徒弟賭俠走去支持東大愚
細徒弟賭聖就得閒拍下鳩戲
有冇講捐出去既錢會做邊方面既慈善?
賭神捐返身家之後會唔會去賭場賺下洗費
參加慈善啤王大賽
呢啲基金咪又係俾人落格
最後一步就係搵萬里
香港人唔配有發哥
佢就係冧低左仇笑痴先拎返呢筆基金
未係
我都唔撚明點解大家都當佢神咁拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞