勞力士無止境 (Rolex/Tudor) 討論 8

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
48K ,派左一個月多啲

Yoho
排咗
從民事 有單有證 就算當初話送俾佢 之後都實攞得返 個官同你講人情定證據啊 層樓落我名一齊個陣送俾條女冇轉名 分左手層樓佢住開就歸佢?你唔好咁多幻想先ching
巴打豪得起
錶同樓有得混為一談?

仲有我而家唔係同你講追唔追得返,叫撚咗你搭嗲爬文又唔爬,我上面話告上庭巴打有單證明係佢買就已經贏面大。我講緊嘅係 邊撚個話送禮一定要俾單俾盒 明未呀盲撚?
惱羞
你條on9 自己唔睇清楚就喺度撩交嗌,我還拖就係我惱羞?

你呢d咪就係輸撚咗唔服氣要嗱返揸沙囉,道理講唔贏就話人嬲話人態度差 好心你俾返少少面自己啦
啱啱見carousell有一隻33.5全新
唔知堅定流
ad 有冇百事嫁? 我想係果到食炒好過出面買
AirKing 都要排
Yoho 之前都多款
有白金SUB仔
唔識人一般walk in 唔會賣食炒比你
有咩問題? 咪成日用買賣勞果D觀念去諗野先得架, 邊有咁多人care盒同紙

根本唔關錶唔錶事, 即係我買部iphone然後用用下送俾人唔通一定要俾埋盒果D佢先叫”有證據“係送?

人地一路都講緊借 你就係要話人送 你自己留意返先 個個都知個位先生講明whatapps提過係借嫁啦

再講啦, 冇盒冇單又唔係唔賣得, 佢唔賣自己戴都可以唔還返俾人架啫

冇盒冇單緊係唔係唔賣得 但唔代表唔可以追返告佢偷ok?

有咩問題?送野一定係新買返嚟送出去?老豆送隻舊錶俾我咪又係就咁俾我戴。送唔係賣喎

你玩錶玩到脫離現實喎大佬

岩啊 老豆送俾你都可以隨時拎返 更何況係借?

噗, 而家上面巴打咪就係就咁俾隻錶條女戴囉, 如果條女要屈佢就係話”送“, 例子完全一樣, 你自己on9喺度死兜爛兜

第二, 我送野俾人鍾意點送就點送, 邊撚度有規則架啫. 你咪就係玩勞玩到上晒腦然後字又唔識多隻果D低端人口囉, 送野俾人要俾單俾盒? 唔係諗住又炒又賣點會理有冇盒同單, 呢D都可以做”唔係送“嘅證據? 我將件自己用開嘅貼身物品當定情信物送俾條女要俾埋個盒佢? 你拍過拖未?

有曬證據係自己買返黎借就係係定乜鳩定情信物?拍拖拍到傻撚左?個官理閪你係咪定情啊?講證據成立與不成立啊人地一路都話借俾人借俾人 你就咬死送左攞唔返 你係咪心理唔平衡要睇人慘啊 同你呢啲小朋友交嘈黎都曬鳩氣
想問黑十888同普通黑十有咩分別?新手想學野
888香港行貨
睇完你第一句已經唔洗再睇落去,因為你除左係盲撚之外仲係死蠢+唔認柒。
我由始至終係覆緊559樓條柒頭(cap埋圖俾你呀盲撚):

你覺得佢呢句「有人送錶比人會自己keep盒keep單」係一個general statement定係specific指呢件事嘅statement?(俾埋提示你,我之後同果條柒頭嘅爭論已經表明佢係講緊一個general statement)我從來冇話巴打拎唔返,你連重點都未搞清楚就衝出嚟駁咀

白痴仔返屋企食奶啦
我畫公仔再畫出腸d啦:

1 我係駁緊「有人送錶比人會自己keep盒keep單」呢句,其他老豆俾錶,定情信物呢d係例子。你要攞證據證明我好specifically唔係舉例地有講“巴打條女唔係借”,唔好喺度打稻草人(或者你智力有d缺憾唔明人講咩啦);

2 我都一早講咗巴打呢件事有單有盒有whatsapp係可以告條女偷嘢,你拾我牙慧仲咁大聲 好少見人咁撚柒;

3 明明係你無啦啦唔關事嘅衝出嚟一句話我「柒夠未」先,仲惡人先告狀;

4 又係你講道理唔夠我講,然後話我俾你激親,呢d小學雞技倆表明你先係小朋友 我咁大個人小學畢業之後都冇見過人咁講嘢
出面好似都要80K 90K
唔知AD 85K買唔買到
二手朱古力一般收幾錢
皮帶舊款
想買隻Tudor bb,想問下大家bb58買唔買得過?定普通嘅bb好好? Thanks
個人覺得如果本身偏好復古味濃運動錶bb58值得入手, 而且手腕幼d都carry到唔會顯得太突兀
AD有百事?
Bb58以家多唔多貨
經過荃灣幾間都無擺出黎咁
諗緊入唔入好,88k
bb58
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞