勞力士無止境 (Rolex/Tudor) 討論 8

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
去旅行睇下好過炒價入
又不是必須品又不是停產
去日本買自己出生年份 好唔好?
排左幾耐?
你就好
其實你驚咩 你有盒有單 條女得隻錶

有人送錶比人會自己keep盒keep單?
你驚佢整花你隻錶仲好
剛剛去留名綠針,佢話金鋼有現貨
邊間?想入隻金鋼玩下
行左新policy了

K11附近幾間
新手一問,兩年前正價入過一隻藍針
聽講宜家連藍針都要食炒價,仲話有AD出88K,網上見有人賣94K,係咪真係誇張到咁?
咁黑十錄針情況又如何?Thanks
有咩問題? 咪成日用買賣勞果D觀念去諗野先得架, 邊有咁多人care盒同紙

根本唔關錶唔錶事, 即係我買部iphone然後用用下送俾人唔通一定要俾埋盒果D佢先叫"有證據"係送?

再講啦, 冇盒冇單又唔係唔賣得, 佢唔賣自己戴都可以唔還返俾人架啫
出面1手市價

66 100k
Batman 8xk
Submariner 7xk
綠針 ~70k
但條女點樣證明 係 「送」 先
巴打我撐你 報警啦
送禮物 會自己keep盒? 咁撚搞笑
有咩問題?送野一定係新買返嚟送出去?老豆送隻舊錶俾我咪又係就咁俾我戴。送唔係賣喎

你玩錶玩到脫離現實喎大佬
你都戇鳩 啲例子錯撚到 覆你都廢撚事
早半年 11萬7 入手 Deep sea blue 舊裝水貨
食炒但戴咗半年好happy
噗, 而家上面巴打咪就係就咁俾隻錶條女戴囉, 如果條女要屈佢就係話"送", 例子完全一樣, 你自己on9喺度死兜爛兜

第二, 我送野俾人鍾意點送就點送, 邊撚度有規則架啫. 你咪就係玩勞玩到上晒腦然後字又唔識多隻果D低端人口囉, 送野俾人要俾單俾盒? 唔係諗住又炒又賣點會理有冇盒同單, 呢D都可以做"唔係送"嘅證據? 我將件自己用開嘅貼身物品當定情信物送俾條女要俾埋個盒佢? 你拍過拖未?

好心你都係玩少D勞 讀多D書啦
冇得證明, 巴打都冇得證明佢唔係送完想收返. 重點係"送"嘅野邊有準則要跟單跟盒?
本身單野就係口同鼻拗, 不過巴打有單可以話係條女偷 然後告佢囉, 之後打官司張單就真係有力證據證明隻錶係佢自己買嘅贏面咪大D.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞