[實況][劇透]寵物小精靈 太陽&月亮(8)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
水道館館主
又中,其他部份既可信性提高左
鍾意索妮亞多d
https://www.famitsu.com/news/201906/13177936.html

...なお、本作ではメガシンカや、Zワザは登場しない
超進化同Z技Bye bye

唔係講笑
好想屌
好有埃及妖后feel
同日月個麗姿差唔多
係咪確定左?
let's go都有mega啦
係無呀
仲要唔齊寵
https://www.animatetimes.com/news/details.php?id=1560480649
TVアニメ『ポケットモンスター サン&ムーン』6月16日放送回の全登場キャラクターのCVを堀内賢雄さんが担当! 堀内さんよりコメントも到着

講少少咩事
呢集係講返上集小智比雪拉比帶走左之後比卡超佢地發生咩事
有少少似當年比鯉魚龍吹到失散左得班精靈自己做獨腳戲咁
但今次有堀内賢雄一人聲演哂全部精靈
即係原本呢集可能一樣係比石塚運昇單飛做哂
唔齊寵... 黑白年代黑歷史重演...
又唔洗買 多謝熱心人士繼續埋單
黑白都可以係dppt hgss傳其他寵架,依家係傳都唔畀傳,成隻game只可以有galar regional dex既野,dex無其他號碼淨係可以困係pokemon home,過幾多個月都好
當可以同bank連動 嗰一個先係正式版 得心血係晒入面
當可以同bank連動 嗰一個先係正式版 心血係晒入面

岩狗狗 is watching you
https://twitter.com/kyoshibya/status/1140472891869237249
下圖所有監倉入面嘅小精靈禁止移民去伽勒爾地區
啲神獸bam淨夢夢
傻架 少成咁
我會比較相信依d係pv and gameplay或其他情報出現過確定會出既精靈多d
pokemon home開放應該可以再解放一批舊精靈到gen8
如果home解放舊寵係一相情願 咁home買黎都冇意思
唔通真係買黎當bank咩 cut剩咁少寵bank到d咩
所以依d係新地區圖鑑 + pokemon home舊寵解放 總共可以獲得既精靈 就少得太過恐怖
呢個只係暫時pv, gameplay逐格睇到出現過既就draft咗出嚟先既表啫,實際應該多d

home唔駛諗啦,佢講到明得galar regional dex,如果dex張list有d係要經home係舊卡帶傳過嚟,咁仲邊係棲息喺galar既dex
所以先話pokemon home係pokemon prison
美祿坦呢?
登頂了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞