[實況][劇透]寵物小精靈 太陽&月亮(8)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
輸得好好睇睇就夠,呢代冠軍,下一代d人又嘈點解上屆都攞到今屆攞唔到
都唔洗可能 一定唔會比佢贏xyz個製作人鋪到咁都比上面收皮 唔會再抱任何希望因爲每一次期待都只係會傷害自己
又有草Z全民Z純晶
今屆咁弱啲人
都唔知佢諗咩係都要輸先可以繼續冒險
將SM冠軍當係香橙群島處理
日月3女都係唔夠Serena正

lillie好正囉唔該
我講劍盾呢屆小智話唔定贏到博士
係百度貼吧咁講你會畀班臭閪支那賤蛆屌死
博士得兩隻暫時,比卡超應該輕鬆處理到隻鷹,老虎應該進左化,熱血打贏到

最怕係lili呀哥姐,都未贏過
老實講日月咁多人物,個個都多鏡頭算係咁
智爺有冇機拎下之前啲寵返嚟打阿哥
感覺上,就算有可能都係一代寵?
已經唔期待會贏啦,但求去番xyz個畫風打番場正架道館&聯盟比賽就夠

pika pika
格拉吉歐同莉莉艾個人設越睇越似馬沙同馬茜
佢今代就算贏聯盟都唔撚會睇

https://hamakore.yokohama/pikachu-yokohama-event-2019-info/
ピカチュウ大量発生チュウ!2019 開催概要
■ 名称
ピカチュウ大量発生チュウ!2019

■ 開催期間
2019年8月6日(火)~12日(月・振休)
主要なパフォーマンスは、19時頃~21時頃実施

上年日頭熱到怕D公仔人中暑Cancel左幾轉表演
今年轉哂夜晚搞

https://www.pokemon-scramblesp.jp/
近日配信
我今次真係唔會再課

所有手機Game 1蚊都冇課過
因為課金只係真金白銀買Game入面嘅數據
要課就拎住本來想課金嘅錢去日本啲破產中心 (Pokemon Center) 買實體嘢當課咗金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞