[窮撚]女朋友想玩微單

71 回覆
0 Like 69 Dislike
女仔可能鍾意韓國野
可以考慮下samsung nx mini, nx500, nx1等等
samsung係電子大廠,相機造功同畫質都係一流

仲好易燒底版添
m43
其他免談
用緊eos m都幾好用
用緊eos m都幾好用

聽人講m10妞似仲好
用緊eos m都幾好用

用緊SONY都想轉EOS M..
奸狼單反今年係日本最好賣廠商,咁佢出D微單又點會差呢
入黎之前以為微信接客既單 叫微單
女仔可能鍾意韓國野
可以考慮下samsung nx mini, nx500, nx1等等

第一次見有人推薦三叔

E個POST咩牌子都有人推~

就係有兩,三個熱門大牌子無咩人推/無人推

咁你就知咩事啦,嗰啲大牌子根本就食老本,冇心機做,咁點解唔比啲機會eos m呢啲有質素但啲人唔識野嘅機?
微你老母
一係信 一係唔信
乜嘢叫微信?

第一次見有人推薦三叔

E個POST咩牌子都有人推~

就係有兩,三個熱門大牌子無咩人推/無人推

咁你就知咩事啦,嗰啲大牌子根本就食老本,冇心機做,咁點解唔比啲機會eos m呢啲有質素但啲人唔識野嘅機?

所以我都話奸狼大單做得咁出色,差不多一統天下,做微單又點會差
微你老母

btw,
Eos M
Fuji xt10
強烈建議買eos m3 買過真係翻唔到轉頭
女仔可能鍾意韓國野

samsung開心使用中
微單呀?
唔好話我串你
用小米把喇

巴打識貨 小蟻微單
https://www.xiaoyi.com/weidan.html
微單呀?
唔好話我串你
用小米把喇

巴打識貨 小蟻微單
https://www.xiaoyi.com/weidan.html

識貨
微單之皇
入嚟就係想睇下乜撚野叫做微單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞