[窮撚]女朋友想玩微單

71 回覆
0 Like 69 Dislike
ok 當我唔識世界,自膠用錯蝗語

唔洗理佢地,買部eos m3啦

Eos M3係目前巿面上的大牌子黎講,功能最全面最適合居家旅行的APS-C機,個人建議單買BODY再去買支二手或水貨22mm定焦餅鏡加埋11-22,完美

我係直接由DC換單反,對無反冇乜概念,
呢部幾啱筆直 我再研究下
唔洗撚答佢啦

總有人懶好心咁
唔洗撚答佢啦

總有人懶好心咁

睇見都想嘔

新入黎既5p babycomdom 都係咁

我係直接由DC換單反,對無反冇乜概念,
呢部幾啱筆直 我再研究下

講咗蝗語巴打們都肯suggest個機名比你都算係咁

Btw,買咗部m3記得上黎開post比report
m3真係好好用
入左一排 又輕質素又唔差
而家連成套nikon都放哂了
用開nikon一定係買nikon 1系列 無反機王
價錢ok又夠輕便
m3真係好好用
入左一排 又輕質素又唔差
而家連成套nikon都放哂了

我記得,你話你之前用ff ,但試咗部m3之後就的起心肝賣鬼咗set ff 嘛,又話畫質同d810差唔遠,dr 又大啲,noise control又好啲,重要輕好多 ,講到世紀大騙案咁,覺得m3根本係機王
價錢ok又夠輕便

J5
真心,
你都係去返各品牌的post問,然後自己總結完,決定唔到,先再開post問啦

你個post開壞頭
女仔可能鍾意韓國野
可以考慮下samsung nx mini, nx500, nx1等等
samsung係電子大廠,相機造功同畫質都係一流
樓主sorry ,語氣太重
一係人試下Pentax Q系列,機仔細細,機王畫質

唔洗咁認真嘅,我自膠咗都冇辦法
啲建議係唔錯,爬下camera dicision都有唔少分析
樓主sorry ,語氣太重
一係人試下Pentax Q系列,機仔細細,機王畫質

唔洗咁認真嘅,我自膠咗都冇辦法
啲建議係唔錯,爬下camera decision都有唔少分析
林丹啦
價錢ok又夠輕便

J5

富士xa3
女仔可能鍾意韓國野
可以考慮下samsung nx mini, nx500, nx1等等

第一次見有人推薦三叔
女仔可能鍾意韓國野

第一次見有人推薦三叔

E個POST咩牌子都有人推~

就係有兩,三個熱門大牌子無咩人推/無人推

咪煽鳩人啦
唔好聽佢講 買Samsung nx1
屌你老母臭閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞