[962] I.O.I討論區(46) 璉靜宇少一位粗卡~ WekiMeki回歸大發~

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
yessss
Produce101 姜詩媛 將於明年初solo出道

據多位歌謠界相關人士表示,曾出演<Produce101>的姜詩媛將於2019年初solo出道。姜詩媛此前出演<Produce 101>時,是以沒有所屬社的個人練習生身份出演。

目前所屬於Dmaker娛樂。現在在solo出道之際正在進行收尾工作中,將以健康的性感概念出擊歌謠界
正啊詩媛

講起,昭熙出道出左一隻碟到而家完全冇聲氣
度度生日快樂
係咪同石佛一齊玩左兩round個個
仲記得佢又靚身材又好 唔明點解個陣會冇公司

MY 1204 TWINS生日快樂

[INFO] 181104 #Chaeyeon won 'Best Rookie Actress Award' at the '2018 Grimme Award', voted directly by film directors.
F班班長
Sohee呢排除左vlive仲有咩搞
娟姐拍左戲咁耐都仲係rookie?
唔係好耐姐
有獎就得la
【新聞_181204】 采妍獲得2018 畫梅獎 最佳新人演員獎
2018畫梅獎頒獎禮方面,將於7日晚7點在KBS韓國電視台新館大廳舉行頒獎典禮,演員張赫(MBC《壞爸爸》)和金宣兒(SBS《要先接吻嗎》)分別獲得最佳男女》演技獎,鄭採妍(KBS 《To Jenny》)獲得最佳新人演員獎。
畫梅獎設立於1993年,由韓國廣播攝影導演聯合會頒發的獎項。由韓國放送攝影導演協會設立,評審委員會在過去一年間各大電視台製作的紀錄片和電視劇中進行甄選,根據作品的影像美、藝術性、創造力、實驗精神等進行評審。

唔知點計新唔新人

揀個好日子cb 真係好重要
幾時有首歌可以爆起
已經爆起左
我酒應該算穩步上揚
Roller Coaster其實已經爆起左
但之後LoveU唔多得,食唔番個勢
RC係今年gaon 9首歌破億播放量其中一首
出道一年有呢個成績 真係無諗過
放棄呢個作曲團體好過
比d錢出去搵人作
歌方面so far 都好OK啊
要多D節目先真 商演係可以賺到錢不過冇曝光
mnh電視資源真係好少
上次打歌上youtuber多過電視
想睇請夏上個個全知干預視角 solo歌手同經理人既互動

又諗起佢班囡喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞