想買返對red wing 去邊道買好

406 回覆
7 Like 31 Dislike
屌 Berwick半價 無我碼
結他佬
Case入面嗰支咩黎?
1100一對
日本
買左對red wing 有7折
我得大阪見過875鋼印 東京得9111有鋼印
1900到
PRS Custom 24
著左四年既877,換過一次底

不過夏天真係著唔到..
呢度係咪得我一個女仔著redwing? 好似好少女仔會著,女多數都係著Dr martins
呢個又真 無女仔著
想買對好耐但2000幾唔多捨得
yo巴打 美國買啦 一係起日本揾下減價貨
我對1907 鞋身線位爆晒 係咪無得救
女仔著redwing: 貼地,識貨

著Dr Mar , timberland :垃圾跟風臭雞
我加鞋墊同厚襪, 所以就著番正常size,真心好舒服
見到樓上巴打對9111個皮橙色..自己果對越黎越深色
尤其係打蠟過後會越黎越深 其實係關D蠟事定咩
有冇方法救返去淺色d
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=598&t=1454532
9111 係瘋馬皮用Mink oil會變深色,唔想變深色就用saphir creme delicate
打蠟係會整深色架, 我會用呢隻不過唔係好潤
https://www.amazon.com/Saphir-Creme-Delicate-50ml-Jar/dp/B002PLHH8U

不過都冇理對9111好耐,我覺得對鞋係比我粗著, 唔需要錫住佢
已經還原唔返 ?
行過鞋鋪覺得舊色靚好多
4對red wing…前後著左十年 好撚耐著
依d鞋唔撚洗錫住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞