想買返對red wing 去邊道買好

406 回覆
7 Like 31 Dislike
係,boot大一碼都無所謂

我個人黎講就true size 死頂,頭兩星期逼啲,之後就好fit啦
我得39.5所以ok
你腳大過我著太貼未必頂得順
黑色😻
突然咁多人著9111, 平時見人講親都875果d

我對9111著左4年, 最近拎左去換底同做少少上油翻新, 但未拎返到手, 好想快d睇下換底翻新後係咩樣
想問巴打知唔知邊到有得換鞋帶?條鞋帶爛爛地
之前試過淘寶, 唔記得六十幾定八十幾蚊
8131, 9111
對8131買左8年換左兩次底 鞋價加埋都係2600蚊好抵著
BTW, 我對9111又係花哂, 邊度可以買鞋油補返?
尋日開左POST, 想買對原廠鞋墊, 但原本果對係8號半既9111, 著左幾年了
因為年初跑步整親隻腳再著唔到先冇著
但如果塞鞋墊, 係咪會著唔到
有冇地方試到呀..
https://www.amazon.co.jp/%E3%83%AC%E3%83%83%E3%83%89%E3%82%A6%E3%82%A3%E3%83%B3%E3%82%B0-RED-WING-FOODBEDS-%E3%82%A4%E3%83%B3%E3%82%BD%E3%83%BC%E3%83%AB%E3%83%BB%E4%B8%AD%E6%95%B7/dp/B00NXE5J5G
原來唔止我一個係咁
買左對875好多年只係著過幾次
太重同埋要著厚襪, 但著厚襪對鞋就細得濟唔岩著
唔突然啦,9111有大神加持
當年同件皮羽絨外套齊名

講講吓射咗
巴打開個RW post 啦 原來咁多人仲著緊

方便大家集中打飛機
發左霉既9111

保養下又返生,越著越有味道
好想買 但好貴
有對1907,著咗一年好滿意 啱啱換咗底 想入手多對有咩推介
Iron range
Lineman
5年前買左對8131
著左幾次擺到今日先拎返出黎著
太新淨好奇怪
換底有冇邊間推薦?
想問下如果vans著US11, iron rangers 應該要著乜嘢碼?

同埋想問8085同8111隻皮有乜野分別? thx
呢隻蠟好唔好用?香港邊度買到?
去take5
買日版
同問,for咩款用?
地鐵站個間換鞋底鋪已經有
8166 3112
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞