[推到完場] 林奠第二份施政報告

597 回覆
9 Like 120 Dislike
奶媽完成政治任務準備去英國養老啦
演技一流 講到幾有抱負咁
奶媽: 唔掟摧淚彈唔推23條已經好好LA, 輕鬆做5年898
689:
作為一個土生土長既香港人 我唔會比呢個地方玩完
上次推港獨唔成功 今次一定要得
工廈係咪住得 而家都好多人買左fatfat
林奠阴蛾
果150 仲未包依d:

外來專業人士及非本地畢業生在港就業入境計劃
https://www.info.gov.hk/gia/general/201807/11/P2018071100527.htm
講到明準備立23條算係咁啦

後生嘅巴打唔想做大灣區人或永世受中國人嘅Curse

有路就盡早出去讀書走人啦
公務員依家放緊產假 GG 食唔到
先用你嘅稅補貼西隧.
再加紅隧東隧價.

好喇.之後到d行開紅東隧嘅過海巴,van加價..
行開西隧嘅會減價咩?

呢個乜q政策黎, 可以冇人受惠
7000億夠唔夠剷平晒啲山?
迪士尼當初選址就係貪佢夠偏,喺入邊望唔到城市世界,而家對開一幢幢樓咁,睇嚟要起返個墨世哥咁高嘅圍牆先得lu
2047之後同深圳一樣就唔再有人落嚟啦,貪咩啫。

而家150只係為種族清洗方便到時全面回收香港啫。

到時d人直接去大灣區住好d啦~唔係林奠做係咁推d港人上大灣區,就係而家做開荒牛,等到時支那又可以坐享其成。
如果你係中產有幾層樓收租,你都反對啦
冇樓都反對啦
起完都唔會受惠到
唔會,完
睇緊記者會,
個記者問 "劉德華 之前幫董生宣傳填海, 政府遲D 明日大嶼計劃會唔會搵佢幫手宣傳"

個記者係咪智障
睇緊記者會,
個記者問 "劉德華 之前幫董生宣傳填海, 政府遲D 明日大嶼計劃會唔會搵佢幫手宣傳"

個記者係咪智障, 咁撚多嘢可以問可以屌, 你走去問 搵唔搵劉德華宣傳
娛樂化
好偉大
庫房受惠 > 賣港賊受惠 > 共狗受惠
無啦啦講咩劉德華演唱會
政府將為所有紀律部隊進行職系架構檢討,確保紀律部隊的職系架構和薪酬待遇能有效吸引和挽留人才。(《施政綱領》第10頁)

有冇講紀律部隊請人情況?
賣廣告
突發!!!

林鄭預祝 劉德華 12月演唱會成功
產假,增加企業女性管理層比例,免費子宮頸癌疫苗,支持婦女在職

到底有咩係為男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞