美玩討論區(11)

993 回覆
3 Like 1 Dislike
今日派
合到呀
隻LEX 幾靚WOR, 可動OK 嗎?
圖靚 但實物唔係咁 不論上色同個頭雕都明顯唔同 應該又係mattel cut cost
可動算唔錯
其實成wave唔係好差 但真係同官圖/展品唔同樣 官圖啲色實好多 類似dc icons嘅上色

睇返年頭toy fair都好靚
https://youtu.be/QAq7sIqAy58

但之後再係sdcc就唔同咗了
https://youtu.be/b2tK8MF0sMc

但係算係同wave嘅harley quinn同spoiler無咁嘅問題 展品同實物一樣 darkseid頭上色都好好多
唔知係咪真係關cut cost事 唔只搞到小咗隻simon baz 仲令到成wave上色同頭雕差咗好多

本來想訂埋lobo wave 但好怕又係咁
從僅有既實物圖睇,黑豹baf好正,
但其餘個d麻麻地
黑豹兩雙頭雕走哂樣
想問mafex aquaman 邊度仲有現?
雖然唔算似,不過幾靚女
一wave cut 兩隻,但 hq, spoiler 單出係咩玩法 , lobo 又唔大隻,又有可能四隻合baf
特別係笑樣個個
antman d fd
冇,係有個新人頭
今set入左紫豹同老豆,wave1 黑豹個頭俾老豆用
反而隻紫豹最好玩
真人頭雕同紫色塗裝都靚
爸爸件衫靚但始終係舊素體
killmonger最突破係個面具
klaw就比件西裝影響上身可動
dora milaje都係舊素體啦無咩特別
mbakud detail位好細緻但係下身關節差d

另外想問klaw左手武器係咪無可動

You can’t save the world alone.

Superman can
Titans幾時出玩具
拉拉聲出隻Donna俾我先得唔得
電視版未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞