美玩討論區(11)

993 回覆
3 Like 1 Dislike
傳聞大熱款通常有員工通知炒家......
ml venom 148 in's point 有
$148 抵diu wor
見日本y拍同amazon都上到$300
全新連BAF
Happy Halloween
又係,真係太冷門又冇影視漫畫去支撐
之前一舊水俾左個frd ,不過佢唔要baf parts,我得一舊件又冇乜用
不過想玩中世紀騎士6吋係得山口式同佢
mythic legions 2.0睇人開箱,我覺得唔帶頭盔既話,
條頸顯得又幼又長,個身又瘦,
但同時個頭好大,有d怪 ,似乎設計上有d問題

利申:等緊派貨.

出mother fxxker
拋佢落街
adam power? 條友次次都影到d figure比例走哂樣

之前1.0,1.5個d都冇問題,但d騎士型角色一影相就大頭仔

話說巴打訂左邊幾隻
Mattel有冇出貨時間表
10幾隻,d名唔記得曬,
facebook youtube instagram都睇過,都係覺設計上有d問題

以下幅圖唔係原裝頭,我貼出0黎係想比你睇到佢條頸設計到好長
同好幼
咁睇又真係,應該d joint位放得太深搞到2.0 body唔似1.0咁夾ml既頭,加上four horsemen痴左線咁狂出女人角色

睇左人地d 雜兵圖,今次2款兵仔個比例上,女騎士個比例好d
6吋?
無乜留意mystic 以為佢地只出3.75
adam power? 條友次次都影到d figure比例走哂樣

之前1.0,1.5個d都冇問題,但d騎士型角色一影相就大頭仔

話說巴打訂左邊幾隻
10幾隻,d名唔記得曬,
facebook youtube instagram都睇過,都係覺設計上有d問題

以下幅圖唔係原裝頭,我貼出0黎係想比你睇到佢條頸設計到好長
同好幼
咁睇又真係,應該d joint位放得太深搞到2.0 body唔似1.0咁夾ml既頭,加上four horsemen痴左線咁狂出女人角色

睇左人地d 雜兵圖,今次2款兵仔個比例上,女騎士個比例好d
6吋?
無乜留意mythic 以為佢地只出3.75
yes ,不過兵仔我都係訂得上圖金色同鐵色兩隻,其他訂個d全部都係有名個d款,分色會靚d,而家ship緊過黎了

同埋有間廠又係出呢類題材係行3.75
帶頭盔ok既,
但唔帶頭盔既頭用係2.0 body身上既話,
我覺得有d figure有頭大同長頸鹿問題

香港好似無乜鋪頭賣哩類
剩係見過ins有間有3.75 但邊個牌子就唔知了
出貨量太低,出貨期又長 ,冇乜舖會肯入
不過佢同dcc一樣最少隻隻都全塗裝但可動好dcc一大截
係,除左男女heavenbrand個頭同矮人族之外,其他個頭都顯大
Dcc今年都搵咗佢地雕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞