adidas 波鞋交流 (12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
你個delivered 係指比人簽收左 定ship緊
我都唔肯定,但就算係ship緊都兩個禮拜有多啦喎.....
最尾updated句野係乜
似比人簽收左
唉屌但點解收貨地址冇錯都會咁,咁我可以做啲咩
太多人order出錯唔出奇
建議打去landmark問下 電話就唔知係乜
email去yeezysupply
或者等多個星期睇下點
屌啲人見到唔係自己個名自己個名就唔撚好簽收啦唉
同你一樣個狀態。唔知係比個送貨仔偷嘢定送錯真係。始終21號訂,有水位比人拎佐都唔奇。

利申味收到。。。
咁你宜家諗住點
想知ub著緊us10 yeezy要買大幾多
請問買Ultraboost 4.0 冇個張continental tag係唔係一定假?
買左呢對
detroit runner同ozweego都好正
27號700啡色好似冇乜水位
15號買左700
過左成個月係咁send email去佢先覆我

Unfortunately, our credit card processing company has flagged your purchase as fraudulent. For future orders, you can place a new order with an alternate form of payment.

但明明條數信用卡扣左 個order status仲係confirmed
之後佢再覆話

Your payment was only authorized and your credit card was never charged. Please contact your bank for further assistance.

之後打左去銀行 佢又話條數已經扣左 叫我去問返商戶哥邊

我應該點做

之後買triple white 都係cancel左 但佢有send email嚟話cancel但係無扣到條數 個order status都係cancelled

依家剩係想cancel左佢屌
Stan Smith 有同cdg crossover
知唔知邊度有得買
你肯定銀行已經入左帳, 你入EBANKING睇下RECORD就知
如果真係入左帳又無REFUND , 你就填CLAIM FORM, 話SELLER無寄貨, ORDER CANCELLED
連埋呢D 電郵俾番銀行去搞啦

BTW係YEEZY SUPPLY定係ADIDAS US啊?
成個post都係講緊YeezySupply
等緊斑馬
你都on9 見咁多人遲來先上岸
加上yeezy supply同tracking個資料係完全亂黎咁滯
點解買家要受佢氣?
港奴思維真係好撚好笑
Fit size 9.5 ub要買10 yeezy要買10.5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞