adidas 波鞋交流 (12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
第緊斑馬色
又要等supply送3個星期
3個月都唔知得唔得
斑馬同芝麻相距一兩個星期出咋
其實係有心自用怕咩到不鳥
你話錯size錯腳鴦色鴦腳就話姐
係咁話要退錢打上card center
咁當初咪L買la

利申:15/9既700 (no.都未有) 21/9 2對350 岩岩先有no
放yeezy 350 triple white US9.5. 唔啱size
YS 23/9買
24/9 landmark last update之後無再update過
到宜家成個月了都未收到.可以點搞
你明唔明有人收到多過自己買既數量
同埋有巴打話比人簽收左

即係有巴打一世都唔會收到
無了期咁等都唔會有,唔通等番三五七年先做野咩

唔係怕官網水人,而係驚佢地攪錯左
求售
仲有冇人都係21號買但到宜家乜撚都收唔到
一樣 21號買得confirm email
你landmark個status係乜
21號001x訂 今日先收到哂 而加正係差襪
足足成個月多2日
你收到貨之前landmark status 係乜,我宜家個status係delivered但仲未收到.....
tracking都冇 邊有landmark睇
Scanned at Landmark crossdock facility
有tracking number既建議去http://www.mechk.com到check下 我中landmark ship 佢地係用早晨快信送貨
我morning express check係record not found
想知退錢要點搞
乜9都無
我都係
但係好多人都已經收到
仲有人話自用繼續等唔緊要 on lun9

自己收到email梗係咁講
打去card centre 佢地會叫你填form
都要yeezy肯退錢俾你先幫你搞
所以冇乜用
屌但係我收貨地址又冇打錯,landmark status又話delivered,仲要已經係10/5 last updated,咁我可以點....
條友根本搞錯哂方向
而加個問題係早訂既又冇貨
遲訂既又最快收到 有啲仲收多幾對
等唔係問題 問題係太冇交帶 有啲人而加連件貨係邊都未知 正係識叫等 等到2046都未送到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞