有冇人有玩idolish7 ?

1001 回覆
12 Like 29 Dislike
アイナナ商品不時都分店舖特典
唔同Group會分係唔同店
CD我估應該共通,除非各團album
通常TRIGGER都係Animate
所以要check真先好訂

另外係呀24H我未拎晒啲獎勵
所以我先話未打完 變相啲KINAKO麵包我得個拎字
I know that feel 冇玩日服之後我都未抽到過樂嘅真ssr
現場睇到呢d嘢會心藏病發

真係好sad
現場捕捉到緊開心啦
但個埸太大會睇漏眼同有時會向另外一邊
多謝cam man拍低哂
之後會睇清楚啲特典先訂
一直覺得台服真ssr機率低過日服
其實係現場真係唔會睇到曬
好多時都只聽到尖叫而唔知發生咗乜事
我就係坐Arena席比較後嘅位置 聽到另一邊尖叫但完全唔知咩事
台服仲係好少卡 無計啦
i7會唔會有上紅白嘅一日
諗下好啦
因為二次元而上到紅白少之有少
依幾年諗到嘅得μ's同linked horizon(同再耐少少嘅水樹奈奈)
今年有水團同刀男真係估佢唔到

而且依家i7人氣同上面嗰堆完全冇得比
至少連冇留意開嘅人都聽過下i7先好ff下上紅白
ff咗當有
我都係兩日現地
可能我地有喺會場擦身而過

仲未研究唔同店特..可能最尾貪方便都係日亞算
雖然自己都有丁水團但真係估唔到會上紅白 始終人氣影響力都同μ's冇得比

我諗要有男聲優團上去仲係言之過早
警察先生唔好捉我
又一個現地大佬 你哋會唔會係mk出沒
好少出MK 因為信和食水太深、MK間A店又無乜野啱買
買週邊買雜誌都用晒Amazon/Animate Online Shop/MOVIC個啲
我都係因為アイナナ會分我先會留意真啲先再買
Animate本身已經不時上去買
Animate特典通常係TRIGGER就啱喇唔洗特登再搞啲乜
識買一定上ig買,衣家都冇乜人去信和買
基本上極少
多數交收丁都係郵寄 唔想放假特登出城
我自己就自己買到就自己買
反正Animate/GAMERS/MOVIC/SuperGroupies呢啲收海外卡
然後自己又有用開既轉運所以好少特登搵代購
上次係信和見到IDOLiSH7 KEY ANIMATIONS vol.1賣500幾
痴線 自己訂個價買到兩本啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞