有冇人有玩idolish7 ?

1001 回覆
12 Like 29 Dislike
親媽萬歲
衫袋有yuki色手巾
咁yuki一定有。。

好靚
不愧係日本第一夫婦組合
整痛袋一流
利申 無錢
模範夫婦
不過想睇下實物先

好有修女feel
N年無上過連登
上一次登入都無人講
久未入嚟一入就見呢個post 正呀

呢邊2016年入坑 九条天推(兼本身有推soma,但我落坑唔關soma事
七月嘅1st LIVE Day1係池袋戲院睇Live Viewing Day2 西武球場現場
Live BD訂咗Animate有襟章個set 諗緊要唔要訂埋ナナイロストア個套
Amazon都想訂一set唔要特典 16492羊 但哪有錢
星巡得佢哋冇拆cp 真愛
現地大佬
睇live
喺amazon訂咗1 set連特典已經冇錢 買唔起其他版
見到你個名就諗起啱啱活動堆kinako麵包
星巡其他組合都幾有趣
終於有交集嘅壯五同nagi
幾個活動都一齊出現嘅陸同樂新cp
唔是大佬 呢場live係我第一次去日本現地參戰
公佈當落個日入eplus仲以為自己眼花睇錯
睇到e-mail當選兩個字先load到自己真係抽到唔係眼花
買Amazon特典版 你係Re:vale推?
我買12個襟章個set純粹係手痕想要埋襟章先買
唔係嘅話我都係買Animate一般特典版
Animate特典係TRIGGER先衝Animate
btw 我團推係TRIGGER
補充返:
我個名代表嘅就係同一個きなこ
然後日服個24H活動我完全唔記得打
淨係頭三日有打過 然後一路去到星期一活動完我先記得未打晒
kinako麵包浪費曬
台版花鳥都頹緊(我日台雙修
我代一織同天nii反樂陸檯
課完金抽一次10連就抽到獸耳Iorin
雖然其他十張卡都係雜魚
無留意特典係咩就訂咗
純粹係平時喺amazon買嘢就訂咗
我團推i7 cp推54 依家見到有54特典睇下訂唔訂到

未打晒係指未攞晒報酬?
24h啲kinako麵包多到 嘥咗係正常
我都雙修 活動目標係攞迷你偶像
所以台版打晒啲報酬就收得工 日版就...
兩個人喺酒店房過夜
陸無啦無啦
新cp樂陸確認
恭喜帶到一織返屋企
十張雜魚好正常 有新卡/限定卡要還神
我唔接受
唔睇特典就買好危險
我課完用埋原本d石都抽唔到一織
放棄用sp換左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞