[動物臺侍奉部 15]我並不覺得這裡是世上最美的地方

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
法國個隻如果的世界好似係大陸驚
個咩手塚治虫xxxxx合作個廣告好似係冇呢間公司,手塚治虫個公司係叫手塚xxxxx

禾換得巧开心
同埋手塚治虫一早死左,仲點同佢合作出手機game
如果的世界合作個間叫手塚治虫スタジアニメ
Google 極都係得如果的世界

正常個間應該係叫株式会社手塚プロダクション
Tezuka Productions Company, Limited

一間手塚治虫studio
一間手塚production
都幾fake
如果的世界合作個間叫手塚治虫スタジアニメ
Google 極都係得如果的世界

正常個間應該係叫株式会社手塚プロダクション
Tezuka Productions Company, Limited

一間手塚治虫studio
一間手塚production
都幾fake

巴哈新聞咁講
《如果的世界》宣傳動畫影片是由「手塚製作公司(株式会社手塚プロダクション)」擔綱製作。
才不介意妳又忽略我 眼睛忙著儲存妳笑容
妳身邊那麼多愛妳的朋友 我哪會遺憾什麼

Mk jai

Mk jai

笑什麼畜牲
射左波放新年假了

Mk jai

笑什麼畜牲

我係抵比人笑柒嘅

做乜
我是魔王
已經變成十年既形狀
已經變成十年既形狀

已經變成十年既形狀

綺禮艦娘post有人搵你

hi
台主

我依家先知依邊都有台主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞