[動物臺侍奉部 15]我並不覺得這裡是世上最美的地方

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

宗旨
相信部分動物台巴打係唔開心既時候,希望會有人理解。
但係你總會覺得小圈子多而且永遠融入唔到。
覺得感情台多MK,有一種被俯視既感覺。
無論係咩台開話題,唔係比9upper騎劫,就係0個回應,
永遠最多人注意既都只有釣狗公偽交友post......
有時候都唔知有咩途徑可以宣洩下。
所以本帖成立目的係希望動物台巴打可以分享近期有咩開心或者煩腦既事,
就算有咩諗唔通都可以一齊分擔下
因為係動物台入面都比較容易互相理解

本帖歡迎任何討論情緒、友情、學業、愛情、動漫、日劇等。
儘希望每個人的留言都可以得到注意。
有日文學習問題亦可提出

你地陰我
到底唔比人appeal speaking係咩玩法
我屌你老母hkeaa
我屌你老母劍你老母橋
你地陰我

傳說連開三個post將會有奇妙事情發生

唔敢了

咁我應該死左

可以召喚神父

咁我應該死左

你D post都無加護

可以召喚神父

咁我應該死左

你D post都無加護

法國自己都開得好小post
點解神隱B個topic咁哀傷
連開五個post可得蘿莉乙隻
點解神隱B個topic咁哀傷

請你看一看,XX同學。這裡就是屬於我的地方,這裡只有水和土地,人們也將逐漸年老凋零。我並不覺得這裡是世上最美的地方,也不覺得這裡充滿了可能性。可是我還是想向你介紹它。

下三個post交俾我

下三個post交俾我

想要妹妹多D

下三個post交俾我

想要妹妹多D

我想要實妺
上環個玩具街幾正
贏了saber ~ 沒有輸閃閃~
有無漫畫係有老師係一眾女角之下脫穎而出?
贏了saber ~ 沒有輸閃閃~

音癡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞