無限上網邊個台最快最順

106 回覆
0 Like 0 Dislike
好 我決定試毒去3

咪去3
用smt

咪去smt
用csl
記得當年高登係咁數臭3
記得當年高登係咁數臭3

而家都好撚臭
記得當年高登係咁數臭3

依家連高登唱好佢
原來3冇左平價無限。。最後去左hkbn 108 5gb 之後128kbps 如果有伏就報告下
一定係3,用完返唔到轉頭
csl. 4G 全速450 Mbps - Sim plan (適用於轉台/新號碼)
1G $116(36M) / $196(24Month)
2.5G $156(36M) / $236(24Month)
6G $191 (36M) / $259(24Month)
10G $356(36M)/ $382(24Month)
Unlimited data $341(36M) /$409(24M)
-無限通話分鐘
-英超621
-傾King Service app
-已包含隧道費

email inquiry : cslmrho@gmail.com

csl
原來3冇左平價無限。。最後去左hkbn 108 5gb 之後128kbps 如果有伏就報告下

用緊,上面都有提過,過左5gb 無伏 睇片順
除左地鐵有時會收得唔太好之外,其他都ok

有冇過5gb後既網速測試?

邊有咁快

好快到你架喇
我朋友用hkbn5gb plan上個月爆左冇限速
呢個月一爆就落128kbps
有冇128既speedtest? 我test過384就實際有84kbps

好快到你架喇

我而家過左8gb

好快到你架喇

我而家過左8gb

厲害

3真係好快,接收又好

只要唔好伏到斷網就好好

lol 曲到圓
唔好比上面位所謂既用家fake 到。
第一個月你爆data佢唔會限你,下個月就會好似我依家咁,高登見到寫住有圖都唔敢入。不低於128kbps 是謊言,下圖作證。

HKBN 打手死全家
唔好比上面位所謂既用家fake 到。
第一個月你爆data佢唔會限你,下個月就會好似我依家咁,高登見到寫住有圖都唔敢入。不低於128kbps 是謊言,下圖作證。

HKBN 打手死全家

伏已中 台已上
其實少啲睇片一個月5-6GB 流量應該都夠用架喎

係咩可以告佢 話明不低於128

其後本地流動數據之傳輸速度(包括上/下載)將會被限制至不低於 128kbps,實際數據傳輸及連線速度會受不同因素影響而異,包括網絡流量狀態、周遭環境、硬件、軟件或其 他因素

大公司頭盔戴得好足 你收唔到128 kbps就係你問題

其後本地流動數據之傳輸速度(包括上/下載)將會被限制至不低於 128kbps,實際數據傳輸及連線速度會受不同因素影響而異,包括網絡流量狀態、周遭環境、硬件、軟件或其 他因素

128kbps
唔係kb/s

真係好狗 早知join 384個個算
3台d人話好好

係囉,用3啦

用3啦,3最快最順

3真係好快,接收又好

用左幾年都超快,順,地鐵都收到OK GA~ 轉過來啦啦

用3啦,3最快最順

3真係好快,接收又好

用左幾年都超快,順,地鐵都收到OK GA~ 轉過來啦啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞