無限上網邊個台最快最順

106 回覆
0 Like 0 Dislike
3真係好撚正架屌你老母
sun

係呀 你可以dl個app叫speed test master睇下 不過其實我想知收得好唔好姐 你口講都ok架啦 唔該哂

巴打我求其dl左個黎test

過左5gb之後係咪load youtube要等幾廿秒?

而家過左5gb,YouTube 㩒入條片到唔洗等,直接play

而家過左5gb,YouTube 㩒入條片到唔洗等,直接play

幾錢一個月

SMARTONE真係好快又順暢
垃圾3 車尾燈都見唔到

垃圾3 車尾燈都見唔到

呢啲唔係正常速度黎咩 之前我用過3都有

咁正 過5gb load fb ig都順? 之前用過人仔好似係108果隻 要等勁耐
3個平plan係咪快過中移動個個?

中移動係最撚廢

幾錢一個月

$126 個sales話係做街站先會送無限,就咁去門市就得5gb,唔知真定假

咁正 過5gb load fb ig都順? 之前用過人仔好似係108果隻 要等勁耐

順啊 當然係地鐵到可能要load一load,但係街到就順

幾錢一個月

$126 個sales話係做街站先會送無限,就咁去門市就得5gb,唔知真定假

求證

垃圾3 車尾燈都見唔到

呢啲唔係正常速度黎咩 之前我用過3都有

都話用3係最好,咪再推SMT啦,引人中伏自己個心好過咩

幾錢一個月

求證

我係街站join 去門市睇到啲banner寫5gb only
巴打如果見到有街站又想join可以問佢有無送,有無無限送
sun mobile la

求證

我係街站join 去門市睇到啲banner寫5gb only
巴打如果見到有街站又想join可以問佢有無送,有無無限送

門市同街站個plan一樣都係過5gb後限速

我用完5gb好耐,上網睇片都順
屌你班仆街咪撚再吹奏3啦
3超順
CSL
好 我決定試毒去3
3台d人話好好

係囉,用3啦

用3啦,3最快最順

3真係好快,接收又好

笑死朕
好 我決定試毒去3

咪去3
用smt
3超順

3真係超好,其他全部垃圾,唔好再昆人!!!!!!

真心推介!!!!!

全香港暫時最好係3!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞