岩岩Skout識到條女出埋去,原來係詐騙。你問我答

481 回覆
249 Like 34 Dislike
點左相 樓主
我一開始已經咁諗
幾年前都有 d Skout 女話好悶好唔開心想叫人出去飲野,
個陣唔識死咪出去睇下佢乜料囉, 跟住去到 TST 某大廈附近度等,
佢就出現, 講真樣就正正常常既, 都係同相唔同架喇,
咁我平時都有出開老尖飲野, 去到後佢話知有間 bar 同朋友去過,
跟住我話不如去另一間我去開, 佢話上去可能撞到朋友所以上去,
去到門口係一 d 任飲場, 門口有條友叫我什錢,
話女仔收 200, 男既收 400, 咁條女就梗係叫我俾錢啦,
我心諗兩仔友飲, 六百都開到枝黑牌啦, 咪話唔入去囉,
跟住我就走人, 條女又冇追問, 落到樓後我就收到佢 message,
佢影左我側面相, 話 X 登見, 好在我係大眾面又戴哂 cap 帽,
同埋我同佢溝通既都係太空卡, 所以最後冇事
DLLM 個張相入面D意粉全部埋單$800?
我想知佢點解覺得我係佢個ex多啲
騙徒手法層出不窮
佢有冇post 到
不過你都係出嚟玩嗰啲嚟啦,識用太空卡玩
大陸至少呃你幾千,香港呃你八百,腥講人真係有良心☺
巴打老江湖
我睇唔透,之話豬西小姐係間黑店有股份,所以呃人去食?
定係豬西小姐純粹呃餐飯食?
佢有股份既話,呃800咁少黎做咩?
咁你同ex點散
800蚊可以食到餐好既仲可以打埋卡喇喎
月經post

記得上次個post條女係半個鐘約一個d巴打係信和門口等, 跟住條女遲到,d巴打們係連登開post相認
都唔知話你醒定唔醒
唔會係純綷呃飯食啦
一定有錢分,或者間鋪佢有份啦
呢下真係好神奇, 你話帶去酒吧開酒屈錢都話. 而家係濕鳩cafe仔開陽光午餐, 呃得幾百, 連一千幾百都冇.

要做騙案就呃盡D啦, 呃得咁少冇D大志
一日呃一個 食物成本低hea煮
條女又唔使付出 諗落都和味
點解店員會俾樓豬走
點解店員會叫樓豬小心啲
唔係一齊呃樓豬架咩
點解第一次去到會未開
我當佢張單850, 成本50, 同間鋪拆一半, 做一單先得嗰400, 仲要冇咗最少2個鐘(帶個男仔上去食嘢巡例傾下偈).

拉勻200/hr, 去做PTGF算啦, 好似話豬西都唔知幾多百一個鐘.
可能佢地去買外賣間野未開, 佢地都唔開得
叫樓主小心果個好似唔係店員黎,
聽佢地咁講,似係中過伏既受害者黎,應該係去搵間黑店尋仇,企左係門口,所以豬西小姐先帶樓豬走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞