岩岩Skout識到條女出埋去,原來係詐騙。你問我答

481 回覆
249 Like 34 Dislike
鮮入圍煮係正常野
仲要幾好食
黑店來
Lm
之前都試過 有條女約太子.我遲到 一去到問佢做咩 佢就話去食野 佢好似勁熟路 一野就行左上樓梯 我都有啲奇怪 又無咩牌頭 點會知有餐廳係度.
上到去已經見到有一pair男女 係度. 因為我行條女後面 我見佢見第二個女仔 好似點頭咁 我都心知不妙. 之前都係高登睇過兵器餐廳,都知玩咩. 算啦 再睇下點
個侍應攞個餐牌嚟 我一睇 咁嘅價錢 我使撚嚟依度野. 我叫條女睇下食咩先 當然佢唔使十幾秒就諗好. 我睇左一陣就話 我唔肚餓 你自己叫野食 咁好快手佢自己叫一大堆野食, 我個時咪心諗 是但啦 咪坐下 又大把時間 我又唔會俾錢嘅. 之後全程 我地都無交流 佢有佢篤手機 我有我篤.
點知過左差唔多十分鐘 佢突然同侍應話 頭先啲單 全部取消 跟住就一個箭步出左門口 佢見我好似唔想走 仲話 你走唔走
我見咁樣就走埋 臨走個陣 我見啲侍應都好似呆左咁望著我.
條女見過cafe工
請人嗰陣就話係做侍應 上到去先知其實就係做詐騙
就係呃啲仔上黎食飯 然後分佣
佢聽完之後鬧返條友on9之後走咗
補充返佢見嗰間喺旺角 潮特對面一橦好霉嘅大廈
巴打們小心
咁你都幾好彩喎,即係哂左啲時間睇住條疑似cafe雞食野啫
睇到巴打果段「條女明明話第一次黎但就好似好熟menu咁叫野食」已經有既視感 果然係專呃巴打既手法
好難卜,啲同事去過係ok既
講真邊爐類都唔伏得幾多
又係呢種
以前中過LB雞,保險雞,美容雞,次次都全身而退
美容雞有次仲呃左佢個免費 facial
另外巴打個個紋身妹好有mk味
支那橋 茶托 飯托 上海興左十幾廿年
偉大的祖國
點解唔正正經經煮d野比人食
有冇呃過免費Q
咁又冇,對呢d女唔係咁易呃Q架,而且多數出到黎真人都伏伏地,最多抽下水
佢地都幾有原則,做果行就淨係想呃我果d野,食飯唔會食得貴架喎
真係乜都有
鮮入為煮已經難book,仲要靠邊爐雞搵生意?開玩笑吧
定係啲booking都係靠邊爐雞先?

去過食一次,湯料足到+01
事源係icq 溝女
條女話屋企好嚴
只係話要上堂學結他先可以出街
叫的仔去上堂見面

到上堂時
好多巴打吹水時先發現同樣係咁樣比人叫來
先知渠哂,大家係課室你眼望我眼咁

之後好X 週刊有放蛇去上堂踢爆

係咁上吓啦
ICQ 年代太耐了
咪似曾相識囉
上得多連登就知前排先有單一模一樣既文,如果樓主唔係假膠我仲以為係同一個受害人換個名黎打多次同一篇文
酒托女係大陸產物,專約啲人去唱K,飲酒,一支紅酒+半打啤酒,一個果盤,然後啲酒收天價,最少幾千蚊埋單。唔埋就成班人入嚟兇你,房都出唔到。

估唔到啲文化入侵得咁厲害,香港都咁多。
http://bzkit.bzworker.com/?p=441

結他騙案女主角俾人玩實錄
bzkit / 2006 年 04 月 11 日
大家最近應該有聽過B女的騙案吧?
但當B女在ICQ碰上硬條浩無聊人時… 騙子的反應會係點呢…?!
原本的騙案詳情:
美人計結他班料300人受騙 涉款百萬 逾50人聯絡警方

pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞