[10月新番已出] 逆轉裁判 Season2 逆転裁判 ~その『真実』、異議あり! 集中討論

309 回覆
9 Like 7 Dislike
動畫版冇game咁黑暗,game係鳩得黎好黑暗,
加埋d音樂令人感受好深,之前動物園果單,
最後結局係好sad,但動畫版真係feel唔到,
華麗的逆轉一開始見到成步堂半夜三更查電腦,
果個畫面已經feel到之後果單肯定大獲野,
動畫版查電腦又係冇哂果種feel
不過呢d應該係因為動畫同game本身唔同,
並不是動畫做得唔好
見到動畫以外討論 l個m先
30號23話完,4月播新番

睇完好想拎返出黎玩
細過玩到呢集真係好大衝擊完全冇諗過
動畫始終都係冇game氣氛咁好,
甚至覺得有小小搞笑
玩果時可能畫風加埋d音樂,同埋d轉場景既方式,
真係好投入,game時間點去到唔知今集定下集,
高潮位會播返第一代既高潮bgm,
玩果時真係正到射精,動畫肯定做唔返咁既效果
game由自己一手一腳搵線索到知哂成件事個感覺真係好正
動畫全部由佢up哂出黎一定冇咁既效果
睇返前面我講過既,靜係成步龍係醫院睇電腦果一幕已經完全係兩回事黎
成個系列最恐怖既一定係檢事2個位
個人覺得牙琉恐怖d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞