有冇人有用SmartWatch (Android Wear)?

44 回覆
0 Like 0 Dislike
諗住買隻gear s3配iphone7

好似好多功能用唔到?

利申為左隻錶 iPhone轉 android

好似好多功能用唔到?

利申為左隻錶 iPhone轉 android

冇錯, 成日見人網上REVIEW講好多人連IPhone冇FULL FUNCTION奶晒野, 巴打唔好搏呀
TicWatch 2好唔好, 未用過Smart Watch想整返隻有咩推介?
之前pre-order果陣入左隻1st Gen Moto 360, 呢家仲用緊,貪佢方便唔使拎電話出黎睇whatsapp/email, 轉歌。同埋用緊Facer轉watch screen, 你扮咩錶都得
華為watch

TicWatch 2好唔好, 未用過Smart Watch想整返隻有咩推介?

功能好似幾好,不過用tic OS即係唔是android wear?
想買隻玩下, 原本想平平地買Sony Smartwatch 3, 但諗諗下想要圓型
有運動開,但運動功能唔係主要考慮因素
有冇人邊隻伏, 邊隻抵玩?

smartwatch3 電ok,易充電(用microusb),有nfc,其他同android wear 無分別

想買圓形
想買隻玩下, 原本想平平地買Sony Smartwatch 3, 但諗諗下想要圓型
有運動開,但運動功能唔係主要考慮因素
有冇人邊隻伏, 邊隻抵玩?

smartwatch3 電ok,易充電(用microusb),有nfc,其他同android wear 無分別

想買圓形

下個月有2隻Lg 代工錶,2隻都係圓型
之前用緊 iphone同 apple watch,轉會之後發覺睇得透嘅新 android wear太少,入咗華為talkband b3 收whatsapp/程式通知算
moto 360 mark1 . 已經用到舊電頂唔到半日, 有個位死屏 . 轉唔到介面 . 決定唔再用smart watch
strong post leave name

冇買過 Sony 同 ***

呢幾隻咩黎?
有冇用後感

代答

左邊開始數過黎

1係Sony 第一代智能表

2係LG G watch R

3係moto360二代

4係華爲果隻智能表

唔知岩唔岩晒

1 LG G Watch
2 LG G Watch R
3. Moto 360 2nd Gen
4 LG Watch Urbane II
想要插sim 卡既

LG Watch Urbane II, 不過冇得換錶帶
華為watch

個 Watch face 好靚
知唔知邊度有sony smart watch3 嘅錶帶賣,我嗰條斷左
仲未買
推下先

返而係indigogo pre-order 左副智能眼鏡
華為watch

個 Watch face 好靚

個錶theme似未來特務
我仲未敢用國貨, 唔係買左呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞