有冇人有用SmartWatch (Android Wear)?

44 回覆
0 Like 0 Dislike
想買隻玩下, 原本想平平地買Sony Smartwatch 3, 但諗諗下想要圓型
有運動開,但運動功能唔係主要考慮因素
有冇人邊隻伏, 邊隻抵玩?
用緊Samsung gear s3

我都有諗samsung, S2同3分別大唔大?
samsung好似冇鋼帶

s2好似已經無出,大舖轉晒賣s3,我都想搵隻s2行貨黑色

冇買過 Sony 同 ***
ZenWatch 3 好似幾正
strong post leave name
moto 360 2nd gen

s2好似已經無出,大舖轉晒賣s3,我都想搵隻s2行貨黑色

即係S2都夠玩? 我係外國仲有得買

呢幾隻咩黎?
有冇用後感

都係target之一, 想知係咪同gen 1差唔多
用緊非android嘅smart watch

都係target之一, 想知係咪同gen 1差唔多

gen 1 冇得上 android wear 2.0 了

呢幾隻咩黎?
有冇用後感

代答

左邊開始數過黎

1係Sony 第一代智能表

2係LG G watch R

3係moto360二代

4係華爲果隻智能表

唔知岩唔岩晒
想買隻玩下, 原本想平平地買Sony Smartwatch 3, 但諗諗下想要圓型

smartwatch3 都唔知有無android wear2.0

唔係好知s2有咩功能 比較唔到
但做運動用s3好夠用

自己買條22mm鋼帶啦
我依家番工鋼帶 做運動原裝膠帶
快拆錶帶十秒換完

呢幾隻咩黎?
有冇用後感

代答

左邊開始數過黎

1係Sony 第一代智能表

2係LG G watch R

3係moto360二代

4係華爲果隻智能表

唔知岩唔岩晒

樓主話冇sony
咁多隻SYNC晒同一部手機

唔係好知s2有咩功能 比較唔到
但做運動用s3好夠用

自己買條22mm鋼帶啦
我依家番工鋼帶 做運動原裝膠帶
快拆錶帶十秒換完

個捽捽下功能好似幾好
轉鋼帶好似classic 靚仔D

smartwatch3 都唔知有無android wear2.0

原來是咁, 多謝提點
用緊非android嘅smart watch

ticwatch? 定其他?
用緊gear s2
其實s3同s2功能上應該冇乜分別
只係個樣電量速度果d有分別
casio隻Android好似好撚好屌
ZenWatch 3 好似幾正

原本等佢出行貨就買
點知睇M01話佢無HR sensor

smartwatch3 電ok,易充電(用microusb),有nfc,其他同android wear 無分別
Ticwatch2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞