Venom 成套戲最少被人cut走左半個鐘

234 回覆
7 Like 62 Dislike
唔係marvel做義工負責拍 sony收$?
SS其實係點差法?
睇trailer ok wor套嘢
BvS其實係點差法?
睇trailer ok wor套嘢
套套dc trailer都ok嫁啦
最後咪又係拍左堆屎出黎
JL其實係點差法? 睇trailer ok wor套嘢
Marvel 邊套試過180分鐘??
仆街重特登請假睇早場 好彩未買飛
即係好似兩個星期前果套 鐵血戰士咁??

本身好大期望........點知.......
又唔洗入場啦
上咗睇埋先啦
唔cut點出完整版碟再賺呀
睇就會睇既
但係拍我差 我會好失望
難得請tom hardy拍 仲要係第一次sony拍spider-verse既戲
有時真係會諗 正正常常拍套好睇既戲真係咁難咩
上咗睇埋先啦
睇就會睇既
但係拍得差 我會好失望
難得請tom hardy拍 仲要係第一次sony拍spider-verse既戲
有時真係會諗 正正常常拍套好睇既戲真係咁難咩
拿拿林俾返Marvel拍好過
仲話簽左約拍三套
sony 真係好撚短視
Tom hardy
其實venom洗乜一定拉埋蜘蛛俠,
共生體本身大把野講有carnage hybrid scream anti-venom 而且呢啲都係玩開血腥路線
我就覺得應該學死侍專心行R18條路
Sony真係賤種嚟
其實venom洗乜一定拉埋蜘蛛俠,
共生體本身大把野講有carnage hybrid scream anti-venom 而且呢啲都係玩開血腥路線
我就覺得應該學死侍專心行R18條路

想入mcu正史
唉sony dllm
已有Marvel DC 咁多正面、反面教材,Sony都可以搞成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞