Venom 成套戲最少被人cut走左半個鐘

234 回覆
7 Like 62 Dislike
細個tvb播卡通片叫毒魔
有咩問題都係跟返
官方
猛毒

你就猛毒
唔睇點有得恥笑
本身想睇Venom 點樣大屠殺
見trailer 又斬頸又乜又盛
一睇IIB已經心諗唔撚係掛
但唔緊要 當睇Tom Hardy
屌你 依家連Tom Hardy都唔睇好套戲咁
其實套戲原裝上170mins又有咩問題
Marvel 嗰啲180mins都試過啦
又玩DLC
係咪真係咁差
等我仲期待下有d新意睇下
其實sony想點撚樣
應該想留條後路日後同spidey crossover
先會pg13
俾返Marvel拍啦
入到去fulfill 對marvel嘅世界觀同睇下特技啫
本身依啲戲都無乜好期待
仲諗住佢好過DC 套SS 我都收貨,
照咁睇真係唔使買飛啦
因為商業決定而唔係因爲劇情故事
而決定(迫導演)將影片剪到一忽忽
一定仆街
想同全世界講佢地唔撚識拍戲
作為marvel fan, 好想大叫dllm
成套戲最吸引得 Tom hardy
本身已經諗住0期望入去睇希望有驚喜
而家直頭要用當年入戲院睇新F4既心情去睇
鳩拍下過下日神

First Venom Reactions Call It A Complete Failure, As Bad As Catwoman
https://wegotthiscovered.com/movies/venom-reactions-call-complete-failure-bad-catwoman/
突然諗起,far from home係marvel studio 定sony自己拍?會唔會又出事
導演拍好zombieland 2算啦
Sony出錢
Marvel負責製作
唉屌本身由spiderman3就好鐘意venom
果種力量同邪惡嘅感覺
本身佢上年話有啲套野已經好期待
點知宜家劣評咁多
其實係點差法?
睇trailer ok wor套嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞