[親生仔]Google Pixel 討論區 (13)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
但Pixel係行1005patch喎 外媒都冇報呢個
係真唔係手機都有偷跑
痴線 個notification bar粗到
叫用開大機嘅人點用pixel 3
個m 額仲柒過陳帆個頭
真係痴線 迫人買細mon細電
發生咩事

未發佈架喎
要問富士康
google做保密真係好撚差 年年都係咁樣未公佈已經通天
諗起 you can applause
m 額
pixel phone software 先重要, hardware就算吧啦
較早前,Google 就去信一部份科技相關的 YouTuber,表示想在未來的一活動上公開使用他們的幾段影片、故事先徵求他們同意。這在 YouTube 本來並非甚麼出奇的事,奇就奇在這些影片大部份的主旨都是一樣 - 嘲笑 Pixel XL 3 大大的「M字額」。  ▲ 其中一位被要求提供影片的 YouTuber、在 3:00 左右開始講述事情經過

這個舉動立時引起了媒體注意:如果 Pixel XL 3 最終真的長這樣,Google 是不大可能會用這些影片作為宣傳物料的,故我們有理由相信之前流出的「實機」只是煙幕,Google 大有可能在屆時先是播放這些影片的剪輯、顯示人們是如何痛恨「M字額」設計,然後再祭出一部沒有「M字額」的新機。

但這都暫時只是推測而已,究竟 Pixel XL 3 的真.設計會是何等模樣,看來還要等到 Google 在 10 月的發佈才能作實。
另一則好似話未準備好 未必趕得上10月9號發佈

事實你個M字額真係柒過人架嗎!!
屎米8就闊額 pixel3玩大額
屌想轉會
要準備乜 乜嘢都leak哂
其實佢都靠炒作pixel 3XL 單野增加左好views

千祈唔好一出就尻衝美水, LTE Band 1, 3, 8, 28, 42 咁主要香港Band 都唔support , 用條撚

唔明我講咩嘅, 可以download LTE Discovery 睇下而家用緊邊條Band 就知

我用CSL , 主要用 Band 1, 3, 7, 8, 唔通買返嚟做3G機呀

Docomo 用 Band 1, 3, 19, 21, 28, 42 , 吊你老母一條Band 都無
發佈咗先講
用緊pixel 2 仲未收到10月patch
pixel 1升左android p之後lte成日都no internet
試過有時强制轉佢去lte都收都收唔到(但第2部機收到)
有冇人知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞