[親生仔]Google Pixel 討論區 (13)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
amazon 定 google store US 買 pixle 2好?
其實唔睇大機都冇乜嘢嘅
係,大下爬就唔好凹額啦
Btw唔連keyboard
us 版係咪冇 4G
我諗佢拍片果陣都唔知有咩好講
[親生仔]Google Pixel 討論區 (14)

http://lih.kg/bFqkKS

等撚咗成粒鐘
依家成肚火咁死去瞓

雖然一早mark定細機同相機真係幾吸引,但3xl真係好唔爭氣
打手。你係點安排送貨返hk
今年Pixel抄iPhone M額,我估下年Pixel應該會抄二手科技雙sim卡喇掛
Iphone ge 雙aim 已經係二手,佢再抄咪即係三手飯
我想Pixel抄啊,抄左就代表可能有香港/中國首賣
有雙Sim香港先至有希望出
m3 8/64 usd$799
i5 8/128 usd$999
i7 16/256 usd$1599
萬三港紙買chrome os tablet玩chrome apps android apps linux真係心理關口嚟…

貴撚到
咁垃圾仲點sell
£739真係好失望,轉會買部iPhone X 慳返幾舊
雖然好柒 但係都係訂左Pixel 3 XL + Pixel Stand
pixel 2 XL 即刻劈價英國賣£499
完全唔值
Google 算吧啦你

又貴又柒又無行貨
買essential 好過啦
htc team 垃撚圾
Pixel 3
Australia, Canada, France, Germany, Ireland, India, Italy, Japan, Singapore, Spain, Taiwan, United Kingdom, United States (except Puerto Rico)

台灣 新加玻 印度 日本

香港係亞洲已等同中共之流
部6p而家要插住電先用到,知唔知邊度仲可以換電?
Pixel 3 咁樣不如我買 pixel 2 XL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞