One piece figure 分享

1001 回覆
38 Like 17 Dislike
又怪又無特色
呢set覺得幾靚
可惜冇其他船員了
已訂

取圖自@kacchan_catcher

之前冇買過figure, 想問可以邊度入?覺得黑白好靚想買
未出
幾時出? 因為我見carousell有人賣緊,咁嗰啲係假嘅
似乎係假
而家大陸老翻好快手
有黑白? 好似未必
KOAOISORA 2019 Banpresto 海賊王 ONE PIECE - WIRLD FIGURE COLOSSEUM Zoukei-ou Choujo Kessen 2 -Sanji-★20cm 造形王 頂上決戰 Vol. 2 路飛 山治 景品 FIGURE 日版 (全新) for HK$100 https://hk.carousell.com/p/219147057

巴打介唔介意幫我睇下,因為我見到有啲係幾個月前有預訂都係3-4月有,不過暫時我淨係搵到有娜美、烏索普、山治同甚平
幾時出? 因為我見carousell有人賣緊,咁嗰啲係假嘅
似乎係假
而家大陸老翻好快手
有黑白? 好似未必
KOAOISORA 2019 Banpresto 海賊王 ONE PIECE - WIRLD FIGURE COLOSSEUM Zoukei-ou Choujo Kessen 2 -Sanji-★20cm 造形王 頂上決戰 Vol. 2 路飛 山治 景品 FIGURE 日版 (全新) for HK$100 https://hk.carousell.com/p/219147057

黑白同彩色都有

巴打介唔介意幫我睇下,因為我見到有啲係幾個月前有預訂都係3-4月有,不過暫時我淨係搵到有娜美、烏索普、山治同甚平
唔飛應該未出
山治 娜美 烏索普 甚平應該出咗
你睇下附近有冇「5月」
我淨係知信和有間,啲景品都齊全,但可能賣緊$120
請問信和嗰間叫咩名/幾號鋪?
五月,精品,孤注
得呢三間我常去,其他唔好亂入
幾樓唔記得,上兩層,三層電梯圍圈睇,總之唔係第一層
得閒去睇下先,唔該巴打
呢套好野黎依家買wcf 唔捨得拆好病態
就黎要一套儲一套擺
唔洗,照係度問,見到就有人覆,最緊要唔好買到假野
新手 想知點解wcf 有得炒?
等出實物先算
無得解,跟本所有野都有得炒
唔係隻隻都可以訂到?
而家冇咁好炒了
好多都有價冇市
咁大家想買都係去信和訂多?
有時FB都平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞