[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (4) 第三方同老翻野之外咩都傾得 歡迎互毒

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
AT又嚟料,呢隻好似正過之前隻zero.

後追返大空魔龍 邊個系列最正?
遲咗一日,sorry。

搞咗十幾分鐘先擺到個順眼啲嘅 pose ....

合體後嘅剩餘物資

金鋼定魔龍?
黑白合

不過佢出完都冇咩人開箱分享
反而隻超重神過排係咁洗版
黑白合成隻幾乎唔郁得
都冇咩好分享
多謝報料!!!

不過個人對呢間廠都係無咩信心, 雖然上次隻ZERO係唔錯
新定舊?
唔洗SORRY, 玩玩具啫, 辛苦晒影相貼圖。

隻野可動高過合金魂, 我收貨了, 雖然堆剩件真係觸目驚心
BAMDIE舊魂SPEC, 壽屋同呢隻都係雕像,
個設定係咁無計。

但CORE隻野一定係現階段最好玩最好睇, 希離佢繼續出單隻
雖然有舊版,仲知道應會繼續跌,但見到大帝1649同自己心目中價差百零,都係決定唔等,買多盒收藏.
本身想買埋太寶郎,但今個月乾塘,睇吓下個月如果仲有貨先入.

補圖
Gaiking
苯大出過兩隻,ㄧ隻係合金魂GX27,睇過報告話上身過重會導致缩腳,但就話可以做少少手腳解決問題,變型忠於原著,但武二器較少.

另ㄧ隻係GE10,價錢比GX27平好多,造型係跟新版𠴱套太空魔龍(其實我唔知分别喺邊 )睇報告就話啲件易甩,武器比GX27多.

跟住就係EVOLUTION廠,不過對呢間廠無信心,而且網上有無乜報告,睇吓有無巴打補充.

千值練METAMOR-FORCE騎士鎧王,都係唔清楚,又係睇有無巴打補充
近了近了
出optional part宇宙裝陸戰裝好啦
分色出就同新嗰堆macross一樣變大坑
得閒開盒
頂, 專業到爆燈,

補充下: 老千個隻其實唔好玩, 唔好高追。
大坑都照上, 有種4-NEL出埋兩代艦長, 大把人一齊死。
Evolution個隻見仲有出過Great Gaiking幾正, 但唔見有咩開箱post

間廠出野唔得??
4inch-nel愈賣愈貴
隻rockman dash roll仲要分兩個版本
搶錢咁搶
FA最平精粉和孤仔,兩間都係749
感覺仲有得落, 2隻都係
E.T嘅產品算吧啦,
各大牌子嘅簡介頭POST有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞