[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (4) 第三方同老翻野之外咩都傾得 歡迎互毒

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
好多正相!
我返嚟再Mark番啲相。
年底幾日一堆正野出,老千龍王應該有機會
對比起SHF HB2 成3千蚊
尼隻ES合金六神真係超值, 有排玩

*千值隻HB . 真心唔差, 做得好好

其實佢買咁平,人哋嗰啲冇咗盒都貴過佢80。

不過我覺得好似開過囉。同埋有其中之一個頭斜斜地

今晚拆了再報告
千值啲im不嬲都靚, 但係marvel撚鍾意追ht嘅電影版造型

真係俾我估中,左眼角下面甩咗色。

咁唔老實下次我唔會幫襯囉

利申 : 跟樓上巴打皆旺地舖嗰間最入嘅買
拎去換

聽聞售後服務唔錯
成件事佢肯定知,盒嘢拆過,我以後唔會再幫襯。 所以凡事真係唔可以講個信字

大家自己小心,買之前Check吓貨

不換啦,我一來一回起碼冇三小時,交通費其次。
隻一條丁好似唔錯 心郁郁
如果我有睇超時空要塞,一定會買

不過,仲要留力買Eva Metal Build pass了
炒到上天,想買到唔捨得.
見到個頭用黎做個join位
會唔會整花???

製作中
我形都未變,膠袋未拆已經花咗。

老板既動作,反應已經告訴我佢心虛。居然我未叫要黑膠袋已經幫我入。

如果係你,你會去鬧爆佢討回公道嗎?

我出post係提醒大家要小心佢,我自己今次當賣個教訓算了

第一隻千值練,真係好型
手機劣影都忍唔住share下

終於完成世紀大合照
有埋PARTS真係正

等緊黑色派貨
成日好驚白色會黃
第一次玩超合金
有冇師兄知依個位可以去到幾盡,好怕玩壞,同埋依個位好緊
黑真三一條頸巾用透明膠咁撚靚
黑鐵三一又會用返布咁on9
有無巴打玩開robot魂? 想問下隻full Armor unicorn d裝備裝唔裝到落unicorn覺醒real marking ver. 到
可以

動畫version, 睇唔睇到分別?

Bamdie 近排都有小小心思,識得幫大家將未用到嘅零件組合埋一齊。個樣仲有啲似尼斯湖水怪

兩手劍post都做到

把劍油一油會好好多
老千 龍王丸到左la,收工去拿,有無巴打都有訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞