開心速遞(141) 三姨補習社 | 不要賓穎主題曲

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
tvb anywhere
直播比翡翠台快 + 有時候可以睇到刪剪片段
我上楓林網睇
佢地唔襯唔通同阿孝襯咩
咁撚樣衰,不了
因為博香線之前發展太快,已經上左神枱,
之前寫過幾集mandy黑化,都已經比連登仔咒全家,
要甜到漏先啱觀眾睇,不過咁無咩可以寫,
咁先加細力落去,咁先有d博香線睇下

利申:鍾意博香,唔鐘意細力,對上個集仲要寫mandy 會信細力講野

所以其實都唔想依加工水線進展太快,比多d考驗佢地,咁先長期有工水睇
博香線真係嗰陣太大迴響令到條線進展得好快,加上本身係set博水,嗰陣編劇都未知到底最後上頭要寫博香定博水所以劇情搖擺不定,最後可能睇到黑化都唔掂就順應民意寫博香,於是又要好快地寫返博士點樣轉變去愛Mandy,但因為轉變大進度快其實有啲位都好突兀,博士點樣漸漸真係愛上Mandy其實冇好多舖排,然後就好快全部甜嘅劇情變得太平穩,結果寫到依家就算要舖變化嘅話都需要啲時間。
其實博香要寫都好多嘢可以寫嘅,之前大家都提過啲,不過真係需要啲時間舖。
諗起同牙孝分手嗰集最尾段默劇真係好慘
因為博香線之前發展太快,已經上左神枱,
之前寫過幾集mandy黑化,都已經比連登仔咒全家,
要甜到漏先啱觀眾睇,不過咁無咩可以寫,
咁先加細力落去,咁先有d博香線睇下

利申:鍾意博香,唔鐘意細力,對上個集仲要寫mandy 會信細力講野

所以其實都唔想依加工水線進展太快,比多d考驗佢地,咁先長期有工水睇
博香線真係嗰陣太大迴響令到條線進展得好快,加上本身係set博水,嗰陣編劇都未知到底最後上頭要寫博香定博水所以劇情搖擺不定,最後可能睇到黑化都唔掂就順應民意寫博香,於是又要好快地寫返博士點樣轉變去愛Mandy,但因為轉變大進度快其實有啲位都好突兀,博士點樣漸漸真係愛上Mandy其實冇好多舖排,然後就好快全部甜嘅劇情變得太平穩,結果寫到依家就算要舖變化嘅話都需要啲時間。
其實博香要寫都好多嘢可以寫嘅,之前大家都提過啲,不過真係需要啲時間舖。

上面太長唔quote
博香呢對我都幾鍾意睇
但人氣好似始終冇另外兩pair咁勁 廣告機會都少
佢地戲外既interaction都好少
如果佢地可以多啲好似蓮輝/龔水咁係ig互動會唔會好啲呢
互動呢樣野阿東已經做多左架啦
以前乜柒都無架
始終呀東有女朋友
咪咩都賴落人哋有女朋友度啦
平時佢都係行低調路線㗎喎
阿輝有女朋友
大小姐有老公
長腳蟹有老公
咪又係咁玩法 係睇肯唔肯玩既姐
阿東單新聞話佢1月有女友 但佢咪又係話自己可以拍咀戲
上面太長唔quote
博香呢對我都幾鍾意睇
但人氣好似始終冇另外兩pair咁勁 廣告機會都少
佢地戲外既interaction都好少
如果佢地可以多啲好似蓮輝/龔水咁係ig互動會唔會好啲呢
互動呢樣野阿東已經做多左架啦
以前乜柒都無架
始終呀東有女朋友
阿輝有女朋友
大小姐有老公
長腳蟹有老公
阿東單新聞話佢1月有女友 但佢3月條live咪又係話自己可以拍咀戲
已婚同未婚又唔同玩法嘅
有時fans太入戲,隨時惹多幾個送貨仔咁嘅癲佬
好彩條友已經番唔到嚟,
如果唔係依個話題肯定引到佢洗哂版
總括黎講博香呢pair就算戲入面點恩愛都好
戲內冇返一定程度上既互動都係冇用 睇三個專post既正評數目就知人氣既差距啦
我承認我睇野係咁膚淺
戲外互動唔夠蓮輝供水就一定 甚至唔夠雙細,孝心,心國,安邦黎
始終呀東有女朋友
阿輝有女朋友
大小姐有老公
長腳蟹有老公
阿東單新聞話佢1月有女友 但佢咪又係話自己可以拍咀戲
已婚同未婚又唔同玩法嘅
有時fans太入戲,隨時惹多幾個送貨仔咁嘅癲佬
總括黎講博香呢pair就算戲入面點恩愛都好
冇返一定程度上既互動都係冇用 睇三個專post既正評數目就知人氣既差距啦
我承認我睇野係咁膚淺
戲外互動唔夠蓮輝供水就一定 甚至唔夠雙細,孝心,心國,安邦黎

成日打錯字sorry
重點係佢哋有共同目標,有位可以互相努力經營
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞