地平論者組團前往「地球的邊緣」證明地球是平的

152 回覆
403 Like 14 Dislike
錢已袋,理撚得你
唉我成日都話爬一次聖母峰你係嗰度影到非州土地即可破地圓說
唉我成日都話爬一次聖母峰你係嗰度影到非州土地即可破地圓說

自膠應該係南美因為根據地圓說地圖南美係另一邊半球
人地係同我討論緊螞蟻係唔係三維生物咋, 唔係支持你既“人類係二維生物”呀, 衝出黎柒
你睇返你第一個post“人類係二維空間生物””接唔接最尾個post“點撚樣出現二維空間生物”先啦, 柒吓柒吓
科學家話螞蟻係二維生物係指佢無上下觀念
無論佢點爬上爬落佢都覺得只係係一個平面上爬
le樣就係另一個巴打同我爭論既地方
同你D假膠根本牛頭唔搭馬嘴
我知你想講乜
你頭post想講以前人類無得飛, 所以睇地球覺得係二維(平面)
而家有得飛所以肯定地球係圓(三維)呀嗎
但唔該你自己諗諗點解會比人嘈先啦
因為你講野真係非常一舊舊呀
地球係平的話好多physics都解釋唔到
根本cap 水組織黎 拎黎呃d 柒頭
可能佢係漫畫裡面
其實世界根本就係假既,大家都活係matrix世界入面
佢應該已經死撚左
二維人類嘅話 佢條食道已經將佢分左屍
二維人類巴打 你柒夠喇
其實大家都係生存係虛擬世界, 有咩好拗呢?
因為地球基本上已經唔存在, 我地生活緊係 matrix.

屌你啦 仲兜
兩字同三字點樣打錯 你係打兩 唔係打二啊
你唔好愈兜愈柒啦 睇你兜都覺得尷尬
兩維人類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞