[A/I] 文明覺醒 Rise of Civilizations

949 回覆
6 Like 1 Dislike
由於申請人數眾多,但目前分盟滿人,需要等盟主以及管理員執一執位。

各新人未入盟既請入以下群組留Game名:

唔好再只係度留名 你留得名就會知tg group既link, 入黎先講啦
最新消息:

2345分盟大掃除現已完成!!!!!!!

各新人未入盟既請入以下群組留Game名:

琴日晒馬大戰 5盟圍剿鬼佬

唔係仲未下載黎玩下話???????
超過3百人既TG group!!!!!!

5大分盟!!!!!!!!!

每個盟over 60人!!!!!!!!!!

加入我地!稱霸Ser 30
邊個巴打比人搞既,我地5個盟圍佢
大聯盟圍剿人地

你入左會/tg group未
收左你未,未收既幫你揾位
係呀...禁落去你應該轉到嫁wo, 你入group問下
愈高lv, 資箱同經書愈多
一眾既巴打 我同各管理層商討後決定咗一個方案 為咗方便清理已棄game既巴打同埋我地需要更強大既戰鬥能力先唔會再俾人清場

1: 請大家盡快提高到15萬戰力, 更有效率地為HK家庭作出貢獻
2: 我會將r1設為20萬戰力 r2 40萬 r3 60萬
3. 如果長期未能達20萬戰力的師兄弟們, 我們出信通知, 個別了解情況, 有機會請師兄弟們加入其他發育團持續發育
4. r4 的領導層會不停的更換, 將來我們都有可能會請高戰力的師兄弟加入其他HK團去進行不同任務. 所以大家繼續努力.

如有特別事情或者工作忙碌可以通知一聲, 我地會酌情處理
我地唔係鼓勵大家課金 如果大家有唔明
有唔識或者驚做唔到 在 "ROC hk3" 的大group 留言 或 到 "文明覺醒Lihkg群" 吹水台和三百位師兄弟交流 希望大家開心今係HK三百幾人的大家庭繼續成長, 為HK大家庭作出貢獻, 為未來的王國戰作出準備

01/10
以下係聯盟Update:

各盟目前情況、發展方向:

HKL主盟奪回前HK3聖所,並會向Tid舊有領土、週邊資點佔領,自肥發展,並會作為大聯盟北方圍牆,保護分盟盟友

Hk2將吞拼hk4所有舊有領地,作為大聯盟南方圍牆,並已成功檔下PPh左邊分支

Hk3向週邊資點進發,自肥發展

Hk4中心因資源不足而北移,繼而吞拼D:(領地以及接替hkl舊有聖所,不過戰爭仍然處於膠著狀態,需各盟幫助

5HK向北上發展,並聯同PPh合佔Dsa領地而且均等發展自肥

未來計劃:
目前大家要加緊發展自己戰力,以3lv兵為目標

政治情況:
Ally: RoD, PPh, spD
Nap: G.F. , ru , Arr
Enemy: except hk12345

分盟招收會員:
2345分盟將由分盟盟主以及各R4直接處理,並會定期將不活躍會員位置保留,留待日後回歸 (大家唔好再直接揾Ricky我了)
同王國紀元有咩分別,玩左陣驚覺又係要重課先夠打既game
對上一隻叫啲類型既課左幾萬都只可以做農夫
呢度都好多玩過王國紀元既bro
只可以講呢度重課唔會玩晒 你覺得3百幾人keep住日日玩,全部都重課?
game個setting的確係你課得多會,但聯盟有城堡可以集結,建築物可以增援

課長比你1帶20萬兵,唔會夠幾十人集200萬兵勁
呢啲game從來人數多少都唔係重點,一個重課既真係可以打哂成個ser
希望巴打你地可以搞得掂
同王國紀元都一樣丫,但當越多課金item出左,人地真係可以一波集結收你工
同王國紀元差唔多。但對比下文明比較經鬆少少,最少唔洗日日刷副本儲將,玩法上覺得幾突破,野外打仗時可以隨時攔截or夾擊
王國紀元太垃圾利申玩左2年4億戰力
推啊
近期Ser 30 hk團戰
王國紀元是一款真正的課金遊戲
基本上無咩邊個 無課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞