[A/I] 文明覺醒 Rise of Civilizations

949 回覆
6 Like 1 Dislike
啱啱轉ser
有人黎#67ser就搵我啦
琴晚會戰相,爽
入hkf
入tg先
聯盟Update:

新分盟HKf現已成立,只為農夫而設但不接受分身會員,適合初心者/厭倦或厭膩戰爭/稍作休息人士進入

第7個盟出現了
如果你驚30追唔到進度,驚比其他勁人圍打,我只可以講呢個情況絕對唔會出現

1. 呢類game去到後期個進長曲線會愈黎愈平,去到1個level只係鬥人多勢眾,Ser30 有400幾人絕對係你既選擇

2. HK盟係ser 30 有關1 2 黎緊有埋3, 領地接近大地圖1/4, 唔少外國盟想join我地,你入得黎就唔會比勁人圍你,有人搞你有400幾人幫你
星期6 關3
HKL招生:

主盟宗皆:
Hkl責任龐大,以背負起整個hk family為行動依歸。輔助各分盟成長之餘,為各分盟力頂ser30一眾大盟,爭取更多領土。

主盟特色:
男子氣概!

主盟歷史:
ser30 開server 佔領長門區域大部分領土到關2 區門口,其後於中秋節被同盟背叛一鋪清袋,遠離關2 區。但憑男子氣概! 一路殺回關2, 再而進擊關3!

主盟戰力/其他收人要求:
-150萬以上戰力為標準
-18大本營以上
-最低要求8萬t3 , 已有t4 則不限t3 數量
-有課金能力為佳
-活躍!經常多廢話! 男子氣概!咸濕!
-如為女生,以上準則作廢。

主盟目標:
- 已在關3 門口,將會進入關3。
- 在關3 區做高級農民。
- 守護分盟!以身作則!為他們進入關2 或關3提供優良環境。
- 為攻打其他王國作準備 (kvk)

主盟福利:
- 關3 reward
- 多外國玩家,可於盟內提升語文能力!
- 心理輔導之無限量愛的支援
- J 圖 (男女成員皆合用)
- 北上玩樂咨詢

主盟階級制度:
R1_不活躍玩家(會有被踢可能)
R2_積極參與城寨等活動任務及建旗
R3_積極課金/參與戰爭成員
R4_積極參考內政內務

*會定時踢人收人升人降人*

只要有心R1 都可以升為盟主
我們歡迎各階級成員發展意見,積極參與內政事務

2盟招生:

關外戰事不斷,極需要大量熱心戰友攜手協力坐鎮關外,為整個 HK Family 守護後方戰線!
需要熱情有心玩即可,平常會多係Telegram同各位成員溝通更佳!

HK2 定位:
以鞏固 HK Family 在地圖東方鋼鐵防線為大目標,幫助整個 HK Family 順利打入關中,會時常有小規模聯攻聯防!

戰力分配:
R4 有熱忱並受大家認同即可
R3 暫時以100萬戰力以上即可
R2 暫時以10萬戰力至100萬戰力即可
* 強調戰力並非除名或升遷標準 *
* 只要有熱忱為HK2出力即可加入 *

新入本盟只要求成員有熱誠參與即可,戰力要求另議。

3盟招生:

歡迎大家加入hk family!

HK3:
打機最緊係要開心,hk3作為傳說中嘅__人台,充斥無限歡樂,唔夠資可以搵hk3戰神LKY資助,唔開心可以推我地吉祥物鄧不利多落街,而且呢度好多元化,有男有女(有棍),有學生有上班一族,有香港jj亦有外國jj,有課有唔課,有毒撚有mk,只要你肯講一定有人覆,期待你地加入成為當中9up 嘅一份子!

定位:出兵防守/支援/清場,所以需要活潑及願意提升戰力嘅巴打,我們重視團隊合作,會組隊掃採及攻城爆城。

收生要求:
接受有課無課,新加入玩家R1每星期最少提升20萬戰力直至16主城,以T3兵為首要目標,以確保有足夠能力為hk family出力。希望大家都是活潑成員例如,起旗守旗打仗發表意見都能經常見到你個名。
另會定期監察會員聯盟貢獻及幫手次數,如過低會要求解釋,以確保大家為共同為hk family 作出貢獻,互相成長。

Hk3目前戰力分配
R2:100萬
R3:130萬
R4:有能力有興趣歡迎你
日後會按大家戰力提升
每星期會提升要求

Hk3 group 歡迎鳩up 問問題 發表意見
誠邀大家加入!
https://t.me/joinchat/D3Pk9RInsW8zozeSZNty_w

4盟招生:

定位:
本盟 致力發展關內 不時有戰爭 期望各位有一定戰鬥力去對抗
每日有不同活動 多開集結/向外擴展

要求:
1. 入會時 最少有T2車
2. 入會後 一個星期內50萬戰鬥力
3. 積極參與盟內發展活動

中短期發展方針:
所有會員上17本(4隊) 開T3兵

R4 - 肯管理聯盟+ 係telegram group多發言 + 17城或以上
R3 - 140萬戰力 或 80萬戰力以上 有興趣參與管理事務
R2 - 100萬戰力 或 16本或 以上
R1 - 16本以下

清理唔活躍會員安排:
不會有限定每一段時間需要提昇幾多戰力
希望會員自我督促成展 如真發現有成長過慢 或會考慮踢除

本盟褔利:
1. 大量人士 解答新手疑問(包括:課金、將領加點、隊伍配搭......)
2. 一個熱鬧 多人吹水嘅HK4gp
3. 升本資源協助計劃
4. 海量gv 高清有seed

5盟招生:

5hk為hk family 一份子
本盟定位為前線,主戰,適合追求刺激及不喜歡太悶ge你
5hk收人並無戰力要求
你可以一開城就加入

我們唯一的要求:
活躍,敢於戰爭
合理進度不能過hea
課金隨心,不過本盟好多課長

我地會定時審視進度
將過慢的會員踢走
將活躍投入的會員拉入管理層幫手

本盟安排
R1為16城以下會員
R2為16城以上會員
R3為活躍又幫忙參與盟內管理人士
R4為管理層

本盟發展方針
優先衝上16城開發等級三兵種
除主城及升級主城所需的必要建築外都不要升
直到開放全部3級兵種為止

進階方針可到時候向盟內任何人詢問

6盟招生:

新成立聯盟,為初心者而設,少量戰爭、集結打城、閒聊等等休閒輕鬆玩樂

Hkf招生:

HKf只為農夫而設但不接受分身會員,適合初心者/厭倦或厭膩戰爭/稍作休息人士進入
仆街唔記得加密
被同盟背叛一鋪清袋
分盟先係真正既同盟 呢類game靠人多
睇晒招生文再揀入咩會啦
新手LM
想問吓隻驚肝唔肝?唔想用太多時間肝
收唔收新人玩..

岩岩開左個新人SER #96
5盟tglink係咩 岩岩搬左入黎30長門

一個活動課幾十萬 輕鬆到呢
入大群link先
過左黎#30未
未呀 我本身玩緊個10萬戰力

可唔可以帶埋過嚟
岩岩玩左2日 想入lihkg 公會
係咪 hk2 Hong Kong II ?
Sherwooood
5會入左半個鐘之後無啦啦踢左我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞