點解d cla250咁保值

62 回覆
1 Like 1 Dislike
好多CLA以為自己喳CLS

a 對s...
460k 就有部😂 貴A class 180 唔係好多
比我都買cla 扮型啦

a 180 而家賣緊260k咋 平過日本車
印象中cla250最平年尾清貨價390k

style edition
成個內籠都係膠
何必呢...

絕大部份人唔識車只會知你渣Benz好勁

成個內籠都係膠
何必呢...

a class 仲平過日本車wor
逢唔係自己揸就mk
自己最識車

成個內籠都係膠
何必呢...

Who cares
理得你架梯R放架318星星
係外行人眼中雙B就係高檔歐洲車,雙田就係平民日本車
就正如Mazda做得幾靚幾好spec都殺唔低雙田雙氣袋尻spec
建議巴打等吓先...A仔就快轉款
到時個價會冧多啲

個尾燈突出黎咁奇怪既

Who cares
理得你架梯R放架318星星
係外行人眼中雙B就係高檔歐洲車,雙田就係平民日本車
就正如Mazda做得幾靚幾好spec都殺唔低雙田雙氣袋尻spec

so sad
benz 都係買c class 做入門好
但cla 又真係好型棍 雖然佢點都係a
到時個價會冧多啲

個尾燈突出黎咁奇怪既

死氣喉嚟
到時個價會冧多啲

個尾燈突出黎咁奇怪既

偽裝車係咁上下
我都比cla推過
而我又真係渣gti
都唔洗入s波 都放佢 可能佢無心推我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞