點解d cla250咁保值

62 回覆
1 Like 1 Dislike
好多無品既人揸

Agger

vc toy
好多無品既人揸

Agger

vc toy

屋企樓下車場都有幾個唔洗vc toy

vc toy

屋企樓下車場都有幾個唔洗vc toy

行緊highway見到CLA 250揸得串柒柒我最撚鍾意推爆佢
C63

岩岩先俾架 CLA250 推
好心啦 得個二百匹又唔係咩貴車

CLA250 真係可以封為新一代 MK 車

絕對取代以前三系地位

岩岩先俾架 CLA250 推
好心啦 得個二百匹又唔係咩貴車

CLA250 真係可以封為新一代 MK 車

絕對取代以前三系地位

寶馬真係有點那個out
460k 就有部😂 貴A class 180 唔係好多
比我都買cla 扮型啦
比我都買cla 扮型啦

460k 我加多小小買架 Discovery Sport 好過啦
夠曬公子 feel

我又唔好😂
不如又比多少少tesla😈
比我都買cla 扮型啦

a 180 而家賣緊260k咋 平過日本車
印象中cla250最平年尾清貨價390k
比我都買cla 扮型啦

460k 我加多小小買架 Discovery Sport 好過啦
夠曬公子 feel

我又唔好😂
不如又比多少少tesla😈

講真我同意樓上個巴打
比多小小上discovery 或者比小d降返落x1都穩用有涵d

Cla而家多過新界綠的
比我都買cla 扮型啦

390k買sti仲好 真四驅
痴能線,上年年尾2手31~32萬左右,諗住等到1月先買平d, 點知而家個個放緊33~34萬
坐fd 架s3 比mk推,可能mk仔以為係a3 ,個fd開頭扮無力水,一見前面無車就地板油放佢星星,係鏡見到架cla250打燈扮轉線
俾架cla篤油
比我 我買c 200/250 好坐d😂
cla 點都係a
比我都買cla 扮型啦

style edition
成個內籠都係膠
何必呢...
坐fd 架s3 比mk推,可能mk仔以為係a3 ,個fd開頭扮無力水,一見前面無車就地板油放佢星星,係鏡見到架cla250打燈扮轉線

CLA250的確好多無品人揸
我公司車場封曬車位做工程
架CLA都照對入黎

根本 CLA250 都可能快唔過 GTI

睇數據無可能快過gti
好多CLA以為自己喳CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞