百佳惠康賣剩嗰啲嘉頓什餅會點處理?

92 回覆
7 Like 0 Dislike
上次親戚黎拜年送嘉頓禮盒俾我地
我老豆即係話屌你咩咁撚好禮呀送咁閪大盒嘢黎吖,留留自己慢慢食喇
跟著一手將個罐車出屋企門口叫人走個陣記得拎番屋企
自此之後冇再見過個親戚一家
買嚟留返年尾聖誕抽獎

喊三聲
其實將香港人唔要既嘉頓雜餅送去非洲同其他窮困地區解唔解決到飢荒問題?
其實將香港人唔要既嘉頓雜餅送去非洲同其他窮困地區解唔解決到飢荒問題?

解決到
大家有冇興趣交換

解決到

情願餓死都唔食

解決到

屌你諗起成船都係雜餅

解決到

屌你諗起成船都係雜餅

平賣俾d幼稚園做茶點

仲記得細個果時茶點通常就係食依d餅或者肚臍餅

有時就食d一舊乜都無,無cream硬身果d蛋糕
平賣俾d幼稚園做茶點

仲記得細個果時茶點通常就係食依d餅或者肚臍餅

有時就食d一舊乜都無,無cream硬身果d蛋糕

其實好多餅乾類物體都係支那設廠制造

除非買進口野

btw周時經過嘉頓
其實好多餅乾類物體都係支那設廠制造

除非買進口野

btw周時經過嘉頓

蛋糕餅底
回收>repackage>再賣
利申:9up

仲有散貨到嘉頓深水埗特賣場
同埋拆浄透明packing 當散貨批
利申:琴晚係公司訓時周公話比我聽

浄你老母
蛋糕餅底

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞