95年出世既你地,過得幾好嗎

266 回覆
5 Like 5 Dislike
我麻麻
13年考dse, 轉轉折折16年先入左ive讀high dip
你地呢

奶哂野
Retake失敗衰中文
Ive hd
今年畢業20k
上班中。。。

做邊行
海外大海讀master d 野好撚難
讀緊非三大yr3 retake左一年
Tg gp加我呢個96
Retake失敗衰中文
Ive hd
今年畢業20k
上班中。。。

做邊行

工程
都好既 當年就算中文合格都可能讀啲水泡科
出到黎又搵唔到錢

Civil?
準備defer
我麻麻
13年考dse, 轉轉折折16年先入左ive讀high dip
你地呢

我都而家先讀asso yr1
讀多一個sem 就 grad

同樣 讀多年grad
我麻麻
你地呢

我都而家先讀asso yr1

我retake一年已經覺得遲人地好多

勁慘同我一齊讀既都係9798年既人
仲要組爸組媽年齡細過我 叫我組婆
大家有意入gp既加左我先 thanks
Tg iamcarrie
我之前仲以為得我一個咁遲先讀high dip/大專,原來都咁多同路人
硬係會覺得自己比其他人遲左好多咁

工程
都好既 當年就算中文合格都可能讀啲水泡科
出到黎又搵唔到錢

Civil?

No

咁好搵 我Ive eng hd加讀緊pt poly都無20

Civil?

No

Ive好在課程夠practical

No

唔覺 出黎都係白紙
讀緊cu 第四年
今年四月鬆啲就grad
文學院
完全唔知點搵工

No

唔覺 出黎都係白紙

Agger 成日俾上司話咩都唔識
利申: Ive eng hd grad
我麻麻
你地呢

同巴打一樣
13年dse 16hd
Dse後讀左兩年asso再入返u 依家yr4 準備defer
Dse後讀左兩年asso再入返u 依家yr4 準備defer

咩科
讀緊cu 第四年
今年四月鬆啲就grad
文學院
完全唔知點搵工

文學院 多數做ta/補習
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞