【颱風追擊】1822號熱帶氣旋 山竹 MANGKHUT(26W)#25

1001 回覆
74 Like 5 Dislike
呢幅圖好恐怖,好似想拉西南啲雲過黎捲
屌你 我話星期一
澳門以東150km對香港而言係東登
大交合話聽日無同股市,比個8號佢
跑馬?唔跑啦 某隻馬死左,唔開跑
無預過佢可以番到原本以上
比廿撞菲後加番30~40已經好西利
唔會有近岸爆發呢支歌仔唱
利物浦對熱刺幾點開波 我淨係想睇分析咋屌
18:50 HKT 隻眼變得清楚了
扯埋過黎真係不得了
雖然我都咁諗
不過佢地平時都豬撚到開巷,應該差別不大
覺得依個風應該唔夠韋爵爺咁勁
實測飛機測到既data 會唔會公布?
Login前會上翻200
210至220,天文台個估計幾合理
頂住呀山竹bb
可能得把口,賭本都未必有
係咪唔會扯到?
尖沙咀望住個海靜到好恐怖,好不安
咪就係唔使諗 一定要
香港天文台在 18 年 09 月 15 日 19 時 10 分最新向航機發出的危險天氣警告
VHHK SIGMET 1 VALID 150710/151110 VHHH- VHHK HONG KONG FIR EMBD TS FCST WI N2300 E11730 - N2000 E11500 - N1800 E11506 - N2100 E11730 - N2300 E11730 TOP FL500 MOV WNW 15KT NC= VHHK SIGMET 3 VALID 151110/151510 VHHH- VHHK HONG KONG FIR EMBD TS FCST WI N2345 E11730 - N2100 E11500 - N1800 E11400 - N1642 E11400 - N2100 E11730 - N2345 E11730 TOP FL500 MOV WNW 15KT NC= VHHK SIGMET 2 VALID 151800/160000 VHHH- VHHK HONG KONG FIR TC MANGKHUT PSN N1954 E11636 CB FCST AT 1800Z WI 240NM OF TC CENTRE TOP FL500 INTSF FCST AT 0000Z TC CENTRE PSN N2036 E11518=
有冇油台果D實測data
預計聽日中午5-6點login???
可能未夠18
typo 屌
以西呀

多謝提醒
冇左啦,自從唔知邊次之後比人bam左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞