鳴_ 汽車 黑店 唔特別熟汽車小心 一次一肚氣經歷

47 回覆
6 Like 3 Dislike
係呀係呀
你好撚富貴啦
世界盃一千幾百都慳返唔買 plan
x謙?屋企做車房,有客分享過明明撞過扮冇撞,仲會搵收數公司不斷打電話騷擾你同埋貼街招恐嚇你
身有屎先用埋d咁嘅手段 光明正大做生意洗乜咁
其實有冇咩二手車行係好信譽,或者值得信賴去?
新手想買車 但睇post覺得好似天下烏鴉一樣黑
搵個熟車既朋友陪你約28car d 車, 車房上架睇, 買二手車預點都要俾錢執小小野啦
車行車除非同老細好熟, 如果唔係點都唔會幫襯
車行真係不了 尤其是呢一間 位於荔枝角 D1 place 附近既車行, 黑到仆街
我講 lee 間車行賣好多水貨車,有想買水貨車既巴絲最好搵過第二間, 大大個人版實例係度
最賤既係 SALE d 垃圾拖字缺,如果唔係蘋果話幫唔到手 我都搞大佢
我去28car整部正正常常5蚊鬆D,再拎1蚊比車房搞仲好
哇,車行狗?
不經意咁踩私讓,好心你啦,係就包裝得好少少
有無巴打試過天x汽車貿易?
見啲review ok,但真心驚咩都唔試 會俾車行湯
講真,車行班友收啲車返黎,機件正常嘅都益熟人啦,剩低果啲大部分都有個別問題
好處係,會幫你執到架轉企企理理,機件野就睇你好唔好彩
其實考慮下網上啲私人放盤
車行sales話知你死啦
為賺錢一定不斷哄你買
架車執到靚一靚先擺出黎
有咩衰野一定唔會咁易見到
唔識車可以搵朋友或者車房睇
再講車行佬都唔見得係識車
執到靚唔靚真係見人見智
D 蠟厚過老蘭班公廁D粉, 化妝化得好浮誇
鳴_ 汽車 黑店 買二手車小心 無良SALE 只會一拖再拖
https://lih.kg/bBQziS

我upload 左D 圖, 大家認住條友,提防受騙
車行狗祝你過唔到今年
旺角果d宜家搬晒去九龍城

之前係一間永誠泰富 入左部車

一個月就出engine code
嚇到瀨屎, 然後諗住搵佢地跟返
佢地話唔包,介紹車房比我自己搞

永不錄用
😭😭😭
(我認係我柒)
佢地實會瀨東瀨西, 我果間包換一次換偈油 我都怕左佢自己換好過
佢瀨都唔瀨,直接話唔包
叫我自己搞
咁都冇計,當買個教訓 但記得幫間嘢發揚光大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞