[世紀帝國][STEAM] 有無人一齊玩AOC?

221 回覆
12 Like 0 Dislike

好撚正呀而家FIX左連線問題,遊戲一開始唔洗停左係到又順左好多

一早就應該更新啦
成班錢就照收,但繼續用廿年前嘅技術

btw而家多兵就會delay問題搞掂左未?

好左小小,但都係會出事
所以4vs4最好都係玩返200人口

m$幾時先肯重寫個engine

好撚正呀而家FIX左連線問題,遊戲一開始唔洗停左係到又順左好多

一早就應該更新啦

好左小小,但都係會出事

佢地係官方論壇話會逐啲逐啲咁改喎

2013年推出黎賣,隔左成4年先叫做fix左連線問題
之後既問題又唔知要等到幾時
幾時有特價

一早就應該更新啦

好左小小,但都係會出事

佢地係官方論壇話會逐啲逐啲咁改喎

2013年推出黎賣,隔左成4年先叫做fix左連線問題
之後既問題又唔知要等到幾時

識英文嘅得閒上去屌下佢

就快架啦
https://www.youtube.com/watch?v=JyPlECHiXcM
重製第1代係咩玩法
快撚d搞好而家個HD版先啦
https://www.youtube.com/watch?v=JyPlECHiXcM
重製第1代係咩玩法
快撚d搞好而家個HD版先啦

冇Steam
不過D畫面好撚掂
join
有冇人玩死鬥~~
steam版仲有無兵堡/evo呢啲劇玩?
唔知會唔會再出新DLC
唔知會唔會再出新DLC

放心
有錢賺實有

D劇情幾好玩,出就好
仲有無人玩?

ID:Hazard_10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞