[街機 × 音驚] Jubeat Festo [1] 垃圾Game冇人玩

992 回覆
17 Like 3 Dislike
你又知
台狗就應該死清光
就快7000喇 最尾200分好難推

有咩歌易打又高jubility
玩左半年都係推唔到10.0-10.2 ss😑
Pickup歌

簡單講
全部新代歌
Pickup打晒30首了 我試下sss晒lv9先
玩得嗰半年點推呀,我玩左3年呀,先得一首10.4係SS咋
btw呢度好似有個玩左冇幾耐嘅巴打已經7000
成日推推下lag機 嬲左
屯門天天依家有五部 得中間個部lag
用緊qubell個marker 但用其他marker就唔lag..
不過睇唔慣haha
9月個陣去到多左部新機
好似係最右
仲有閒日去係勁少人 係到聽啲mk仔玩灣岸chok個軚盤
ching住邊區
應該係我去過嘅機鋪唔多,咁耐以黎剩係試過金雞四連位右二lag機,反而壞掣反光嘅體驗比較多
太遠了 通常去金雞/油金,想冇煙味就去sg不過d機廢

已經要開始打hard mode
我同你jubility差唔多
我覺得推lv9尾既歌會易升啲
welcome to the mosh pit, possession橙譜都唔錯
btw我都係屯門

有咩歌易打又高jubility
玩左半年都係推唔到10.0-10.2 ss😑
我同你jubility差唔多
我覺得推lv9尾既歌會易升啲
welcome to the mosh pit, possession橙譜都唔錯
btw我都係屯門

mosh pit橙譜打hard mode
jubility仲高過啲10lv
屯門友 不過去開天水圍打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞