[街機 × 音驚] Jubeat Festo [1] 垃圾Game冇人玩

992 回覆
17 Like 3 Dislike
個人小小分享 唔啱心水唔好屌
旺雞金雞 右4部機靚掣 可惜依家啲機細聲咗 後面個2部麻麻地
旺角新之城 廢機 成日跳掣 嘈
旺角sg 好似去親都跳掣
紅磡美國寶 靚掣 大聲 易沖分
長沙灣龍威 靚掣 禁落去啲掣啪啪聲 大聲
大埔i game 包含曬所有機鋪嘅特長 有得插耳機 有毛巾 好高質
黃大仙 係太嘈 燈光唔好 未入錢部機會出聲
鑽石山 廢機
沙田 有毛巾 靚掣 高質
元朗金禾 成日壞掣 重煙 細聲 未入錢部機會出聲 但靚掣
荃灣金禾 好熱 啲耳機位壞曬咁制 好嘈
天水圍pc 好嘈 玩緊唔知自己聽緊咩

個人最鍾意大埔 長沙灣
旺角金雞同美國寶都唔錯
深水埗電子 有少少反光,掣ok,不過隔離班maimai會嘈 熱
佐敦幸運 大煙,掣時好時壞(個人認為最雜,蝻多)
金雞打開4連左至右第二,最右嗰部真係太細聲乜都聽唔倒 最左有少少反光好少打(雖然我接受倒)第三lag機無視二連位近排打過,左機可能有d細聲,右機d掣好似硬左少少
大埔igame你認真?幾奈冇去?
其實我都好少去
巴打可唔可以講下大埔依家有咩唔好
有無人知邊間係無煙又有靚機?
旺角新之城
沙龍爛機來
鑽荷

pc
成日去pc打 但係啲機除左第一部其他真係麻麻 臭mai勁嘈

我淨係去過荃金 pc 屯門天天同龍威

有冇巴打整合下有jubeat打嘅地方同啲機靚定柒
個人小小分享 唔啱心水唔好屌
旺雞金雞 右4部機靚掣 可惜依家啲機細聲咗 後面個2部麻麻地
旺角新之城 廢機 成日跳掣 嘈
旺角sg 好似去親都跳掣
紅磡美國寶 靚掣 大聲 易沖分
長沙灣龍威 靚掣 禁落去啲掣啪啪聲 大聲
大埔i game 包含曬所有機鋪嘅特長 有得插耳機 有毛巾 好高質
黃大仙 係太嘈 燈光唔好 未入錢部機會出聲
鑽石山 廢機
沙田 有毛巾 靚掣 高質
元朗金禾 成日壞掣 重煙 細聲 未入錢部機會出聲 但靚掣
荃灣金禾 好熱 啲耳機位壞曬咁制 好嘈
天水圍pc 好嘈 玩緊唔知自己聽緊咩

個人最鍾意大埔 長沙灣
旺角金雞同美國寶都唔錯
深水埗電子 有少少反光,掣ok,不過隔離班maimai會嘈 熱
佐敦幸運 大煙,掣時好時壞(個人認為最雜,蝻多)

仲有屯門煙煙 制ok不過有時大煙
左機拎左去整喇叭
未壞前左邊pop music同右邊機鬥大聲,中間簡直係地獄

人流少唔使點等....就奇
而家得返一部機,加埋換代多人,放工busy hour
同maimai雙修既過黎跟機會等到傻

機況係ok,但唔係話十分好,試過lag機甩combo
近門口角落位煙係比較少,但成個場都食煙有定心理準備
最左個部隔離太鼓
留名先 今日打pop team epic得b
me failed
十號波冇得打
菳冇開 仲有邊間有開
我都想知今日邊間有開
有無人知觀塘金沙個啲機有無事 驚佢水浸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞