日AV女優涉來港賣淫 日賺十萬

769 回覆
410 Like 18 Dislike
五萬真係借都借返來
強貼留名
抵過番大陸屌d姐仔
最鍾意 香澄遙
著到勁似大陸妹
上面位巴打做中介喺人哋啲皮肉錢裏面抽佣,講到好似攞正牌咁…有無咁無恥啊…

一面喺度吹噓,話幾貴幾正,上面貼星奈嘅twitter 都講咗快仔條件女分10萬円(7千港紙),個銀碼應該可靠(聽佢口氣覺得大陸人啲錢好賺)…

一日做3-5個,一個月開15-20日工,都講緊30萬70萬港紙一個月,AV女優應該覺得唔錯㗎啦…除非你同紅到做代言人,賺廣告費嗰班頂級嘅比較啦…

用中介俾你賺個佣,開夠double,咪廿萬港紙埋單囉…當然,有錢佬幾萬蚊叫隻雞,俾得起嘅大有人在…我只係主張理性消費,減低中間不必要嘅交易成本,唔好俾中介炒作,俾啲寄生蟲剝削大家愛戴嘅女優啫…
人地私約點同中介
你有本事咪自已揾佢約囉
係大部分人唔識日文又冇門路先搵中介
你冇錢就唔好學人叫雞 自己返屋企玩啫仔啦
上面位巴打做中介,喺人哋啲皮肉錢裏面抽佣,講到好似攞正牌咁…有無咁無恥啊…

一面喺度吹噓,話幾貴幾正,上面貼星奈嘅twitter 都講咗,快仔條女分10萬円(7千港紙),個銀碼應該可靠(聽佢口氣覺得大陸人啲錢好賺)…

一日做3-5個,一個月開15-20日工,都講緊30萬70萬港紙一個月,AV女優應該覺得唔錯㗎啦…除非你同紅到做代言人,賺廣告費嗰班頂級嘅比較啦…

用中介俾你賺個佣,開夠double,咪廿萬埋單囉…當然,有錢佬幾萬蚊叫隻雞,俾得起嘅大有人在…我只係主張理性消費,減低中間不必要嘅交易成本,唔好俾中介炒作,俾啲寄生蟲剝削大家愛戴嘅女優啫…
Lm
原來星奈あい都係九千蚊咋喎
唔係純粹話啲中介收得貴,係話佢地拆帳拆得狼死呀
收人幾萬拆得幾千俾條女,喺人地皮肉錢抽得咁盡有冇良心

點知幾條友一味識講無錢就過主
精蟲上腦睇唔明就出咗火先回post啦
我都想
我幾錢
會唔會有d拍開軟性色情片既,都會出來做
有無小凙圓,老D都要砌,完夢
依個堅正
CHING 可以加你TG 嗎
日港親善大使
咁樣搞一搞,啲人唔會再做平民生意,我地連食既機會都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞